Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Ο καλύτερος του κόσμου ο Κριστιάνο»

Μουρίνιο: «Ο καλύτερος του κόσμου ο Κριστιάνο»


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα» σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ για τη πορεία της Ρεάλ στο πρωτάθλημα ανέφερε πως απέδειξε πως μπορεί να πιάσει τη περσινή απόδοση που της χάρισε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

“Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον Κριστιάνο γιατί ο Μέσι γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με τους περισσότερους συμπαίκτες του. Ο Κριστιάνο ήρθε από την Αγγλία σε μία ομάδα που είχε χάσει τη δυναμική της και έπρεπε να βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι και οι δύο πολύ σπουδαίοι. Αν πρόκειται για δύο ισάξιους παίκτες γιατί ο ένας να έχει κερδίσει τέσσερις φορές τη “Χρυσή Μπάλα” και ο άλλος μόνο μία; Το φυσιολογικό είναι ο ένας να έχει τρεις και ο άλλος δύο. Αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει την εφετινή “Χρυσή Μπάλα” θα είναι όχι γιατί δεν ήταν εξαιρετικός, αλλά γιατί το προφίλ του δεν πουλάει και γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις προκειμένου να απολογηθεί για τη λογομαχία που είχε με κάποιο ποδοσφαιριστή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ανησυχούσα για το αν μπορούμε να φτάσουμε στα περυσινά επίπεδα απόδοσης. Αφού μπορούμε, θα κάνουμε ένα μεγάλο σερί νικών. Δεν υπήρχε καλύτερο γήπεδο από το “Καμπ Νου” και καλύτερος αντίπαλος από την Μπαρτσελόνα για να αποδείξουμε τι αξίζουμε”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr