Home SPORTS NEWS Μουρίνιο σε Σάντος: «Έχεις ομάδα με… καρύδια»

Μουρίνιο σε Σάντος: «Έχεις ομάδα με… καρύδια»


Ακόμα και ο… πολύς Ζοσέ Μουρίνιο υποκλίθηκε στην εθνική Ελλάδα για την «καρυδάτη» νίκη της στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλοβακία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένας από τους αυτούς που συνεχάρησαν τον Φερνάντο Σάντος για την νέα επιτυχία της Ελλάδος, βγάζοντας το καπέλο στην εθνική μας, αλλά και στον συμπατριώτη του τεχνικό.
«Φερνάντο, συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχεις με την Ελλάδα. Όλοι πια στην Ευρώπη την υπολογίζουν. Μπορεί οι παίκτες σου να μην παίζουν στη Ρεάλ, αλλά έχεις ομάδα με αρχ….», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα που έλαβε ο Φερνάντος Σάντος.

Μπορεί λοιπόν η εθνική μας να μην… θάμπωσε με την απόδοσή της, αλλά για μια ακόμα φορά έδειξε χαρακτήρα και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Κάτι που αναγνωρίζεται και από τον «Special One»! Αυτό είπαν άλλωστε και οι διεθνείς μετά τον αγώνα στη Μπρατισλάβα, καθώς η Ελλάδα με τις επιτυχίες που έχει όλα αυτά τα χρόνια έχει μπει στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων. Δεν είναι και λίγο να υποκλίνεται ο προπονητής της «βασίλισσας»!

Να αναφέρουμε πως ο «Special One» και ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζονται καλά, και έτσι τον συνεχάρη για την δουλειά που κάνει στην Εθνική! Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό. Έχουν βρεθεί άλλωστε και αντίπαλοι…

Κατά τα άλλα, ο Σάντος βρίσκεται από την Τετάρτη στην Πορτογαλία, καθώς την Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα και τον συνεργάτη του, Ρικάρντο Σάντος, ώστε να τσεκάρουν γήπεδα, εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία. Εκεί θα τους περιμένει άνθρωπος της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, προκειμένου να τους ξεναγήσει στις πόλεις και τις εγκαταστάσεις όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, καθώς και στα προπονητικά κέντρα και τα σημεία διαμονής. Αυτή θα είναι μια πρώτη σημαντική επαφή με την χώρα που θα διοργανώσει το Μουντιάλ. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι τεχνικοί και μέλη των ομοσπονδιών των χωρών που έχουν ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2014!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr