Home SPORTS NEWS Μπουφόν: «Τους δώσαμε την ευκαίρια»

Μπουφόν: «Τους δώσαμε την ευκαίρια»


Σε αντίθεση με τον προπονητή του, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την ισοπαλία με την Νόρτζελαντ, τονίζοντας πως αντί, οι συμπαίκτες του να μπουν δυναμικά στον αγώνα, ξεκίνησαν το ματς οκνηρά.

«Το αποτέλεσμα είναι εντελώς συμπτωματικό. Η Γιουβέντους έπρεπε να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να μπούμε από νωρίς με πάθος και να τελειώσουμε το ματς. Αντίθετα δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και να παίξουν και εκείνοι. Στο δεύτερο, αντίθετα, υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Τους παίξαμε μονότερμα, αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες κάναμε. Αφήσαμε άδικα δύο βαθμούς.

Η φάση από την οποία προήλθε το δικό τους γκολ ήταν μια απλή κατάσταση που την περιπλέξαμε μόνοι μας. Δώσαμε ένα φάουλ ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας και εκεί μας τιμώρησαν. Βλέποντας τον αγώνα κατάλαβα πως θα έβαζαν γκολ μόνο από στημένη φάση και έτσι έγινε. Μετά παίξαμε καλά, αλλά μπορέσαμε να βάλουμε μόνο ένα γκολ και να μείνουμε στην ισοπαλία».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr