Home SPORTS NEWS Ποινές της ΟΥΕΦΑ στη Νάπολι!

Ποινές της ΟΥΕΦΑ στη Νάπολι!


Η ΟΥΕΦΑ επέβαλλε πρόστιμο 150.000 ευρώ και τιμωρία του «Σαν Πάολο» στη Νάπολι για την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών της αλλά και την ανεπαρκή οργάνωση και ασφάλεια του γηπέδου.

Οι συγκεκριμένες παραβάσεις διαπιστώθηκαν στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ των «παρτενοπέι» και της ΑΙΚ, στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να απαγορεύσει στη Νάπολι την πώληση εισιτηρίων στους τομείς 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 23 και 24, καθώς και στο χώρο που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες στη βόρεια περιοχή της κεντρικής εξέδρας, για τον ερχόμενο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, στις 8 Νοεμβρίου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο η Νάπολι προσπαθεί να πάρει στην κατοχή της μια έκθεση ανεξάρτητης εταιρείας, με φωτογραφικές αποδείξεις, που θα επιβεβαιώνει ότι κάνει τις αναγκαίες εργασίες.

Η ιταλική ομάδα θα πρέπει να αποδείξει ότι οι συγκεκριμένες περιοχές πληρούν τις απαιτήσεις των θεμάτων ασφαλείας. Αν υπάρξει αυτή η έκθεση, η απαγόρευση για την πώληση των εισιτηρίων μπορεί να ανασταλεί για μια δοκιμαστική περίοδο πέντε ετών.

Αν οι παρεμβάσεις δεν υλοποιηθούν έως τις 6 Νοεμβρίου, εκτός από την προαναφερόμενη ποινή, η UEFA μπορεί να απαγορεύσει τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Σαν Πάολο».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr