Home SPORTS NEWS Πολύ κοντά στην Ανζί ο Βίντιτς

Πολύ κοντά στην Ανζί ο Βίντιτς


Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκέφτεται πολύ σοβαρά να πουλήσει τον Νεμάνια Βίντιτς στην Ανζί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς η ρώσικη ομάδα φαίνεται να είναι έτοιμη να καταθέσει για την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού, 41 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βίντιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ, από το 2006, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, στον αγώνα για το champions league, εναντίον της Βασιλείας.

Ο Σέρβος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, στις αρχές της φετινής σεζόν, αλλά τραυμάτισε και πάλι το ίδιο γόνατο, στην αναμέτρηση εναντίον της Λίβερουλ και αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Ο Φέργκιουσον, έχει ήδη φέρει στους «κόκκινους διαβόλους», τους Φιλ, Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ και Τζόνι Έβανς, οι οποίοι καλύπτουν άριστα το κενό του Βίντιτς. Συνεπώς, ο Σέρβος αμυντικός δεν υπολογίζεται και η πρόταση της Ανζί είναι πάρα πολύ καλή για να την αρνηθεί κάποιος, αν σκεφτεί τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχει ο Βίντιτς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr