Home SPORTS NEWS Προκρίθηκαν ΑΣΙΛ, ΜΕΑΠ, Διγενής Ορόκλινης και Σπάρτακος Κιτίου

Προκρίθηκαν ΑΣΙΛ, ΜΕΑΠ, Διγενής Ορόκλινης και Σπάρτακος Κιτίου

dscn8979


Ξεκίνησε σήμερα η δράση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ – Δ’ Κατηγορίας περιόδου 2012 / 2013.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε τέσσερεις αναμετρήσεις και οι νικητές συνεχίζουν στη διοργάνωση μαζί με άλλες δώδεκα ομάδες, που περνούν απευθείας στη δεύτερη φάση.

Μέσα από τους σημερινούς αγώνες προκρίθηκαν ΑΣΙΛ, ΜΕΑΠ, Διγενής Ορόκλινης και Σπάρτακος Κιτίου.

Στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα προκρίνονται Κισσός FC, Ατρόμητος Γεροσκήπου, Φρέναρος FC, Κ&Ε Τραχωνίου, Ηρακλής Γερολάκκου, Ελπίδα Ξυλοφάγου, Άδωνης, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΕΝ Παρεκκλησιάς, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, ΕΝ Ύψωνα και ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων /Αχερίτου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με την πορεία των ομάδων στα Πρωταθλήματα Γ’ – Δ’ Κατηγορίας:

ΑΣΙΛ-Ελπίδα Αστρομερίτη  1-0
Ο ΑΣΙΛ συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορία και η Ελπίδα στο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης και προέρχονται από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Η Ελπίδα βρίσκεται στην 11η θέση του Πρωταθλήματος Δ’ Κατηγορίας.

Διγενής Ορόκλινης-Δυναμό Περβολιών 4-0
Οι δύο ομάδες πέρσι είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας αλλά φέτος παίζουν σε διαφορετικές Κατηγορίες.

Ο Διγενής μετά από επτά αγωνιστικές δράσης βρίσκεται (αήττητος) στην 3η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Η Δυναμό σε αντίστοιχες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Δ’ Κατηγορίας βρίσκεται στη δέκατη θέση.

Λειβαδιακός / Σαλαμίνα – ΜΕΑΠ 2-4
Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας και συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με νικήτρια (1-0) την ΜΕΑΠ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της κατάταξης και οι φιλοξενούμενοι στην κορυφή.

Σπάρτακος Κιτίου-Διγενής Μόρφου 3-0
Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και συναντήθηκαν στην πρεμιέρα στο Κίτι, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-1.

Όπως πολλοί θα θυμούνται, ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου κατέκτησε το περσινό τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως φέτος αποκλείστηκε από την πρώτη φάση.

πηγή: cfa