Home SPORTS NEWS Ρατσιστική επίθεση σε ball boy (pics)

Ρατσιστική επίθεση σε ball boy (pics)


Για ρατσιστική επίθεση κατηγορείται ο Λι Κροφτ με τη συγκεκριμένη υπόθεση να ερευνάται από την αγγλική αστυνομία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και νυν της Όλνταμ, φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το Σάββατο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κροφτ πήγε να πάρει την μπάλα από ένα ball boy και η κίνηση του 14χρονου να την κλωτσήσει προκάλεσε την οργή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να του επιτέθηκε φραστικά. Το παιδί, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αντέδρασε στα όσα του είπε ο ποδοσφαιριστής και στο τέλος της αναμέτρησης αντάλλαξε χειραψία μαζί του. Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη χειραψία ήταν με τον Κροφτ τότε τράβηξε το χέρι του.

Η γηπεδούχος ομάδα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δέχτηκε μαρτυρίες από εννιά ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό και στη συνέχεια τις μετέφερε στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ξεκίνησε έρευνα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του και τόνισε ότι απολογήθηκε στο νεαρό αγόρι, με την Όνταμ να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Ο σύλλογος και οι συμπαίκτες του τον υποστηρίζουν απόλυτα».  

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr