Home SPORTS NEWS Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Μπένγκστον για την Ίντερ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Μπένγκστον για την Ίντερ


Ο Μάρτιν Μπέγκστον, ήταν ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου και της Ίντερ, ωστόσο συγκλονιστικά περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια της παραμονής του στους «νερατζούρι», τον ώθησαν να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, ευτυχώς όμως η το περιστατικό δεν είχε τραγική κατάληξη.

Ο Σουηδός πρώην ποδοσφαιριστής, διηγήθηκε τα περιστατικά που συνέβησαν τον καιρό που βρισκόταν στην Ίντερ, γεγονότα τα οποία σοκάρουν, με την διοίκηση των «νερατζούρι» να μην έχει προβεί ακόμη σε κάποια ανακοίνωση…

«Αναζητούσα τρόπο για να δραπετεύσω. Τα ξυράφια ήταν η διέξοδος μου. Έπρεπε να φύγω δεν άντεχα. Έκοψα τα χέρια μου όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ήμουν πολύ άρρωστος, άκουγα φωνές και άρχισα να χάνω την επαφή μου με το περιβάλλον. Δεν ήξερα εάν ήταν μέρα ή νύχτα. Αυτό που θυμάμαι ήταν πως περπατούσα γύρω από ένα μεγάλο σύννεφο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου».

Ο Μπένγκτσον αναφέρει πως η κατάσταση στην ομάδα ξέφυγε όταν τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας ξεκίνησαν να καπνίζουν μαριχουάνα: «Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο προπονητικό κέντρο και έπρεπε να τιμωρήσουν κάποιους παίκτες επειδή κάπνιζαν μαριχουάνα στο μπαλκόνι. Έπρεπε όμως να τιμωρηθούν όλοι, ακόμη και οι παίκτες που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό. Για δύο-τρεις μήνες χάσαμε την ελευθερία μας. Δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από το σπίτι και να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους του Μιλάνου, ούτε να αγοράσουμε ψιλικά. Έπαθα κατάθλιψη καθώς αισθανόμουν κλεισμένος σε φυλακή».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρήκε διέξοδο στη μουσική αλλά ένα περιστατικό κόντεψε να του βάλει τέλος στη ζωή: «Μία μέρα και ενώ επέστρεψα στην Ιταλία από ένα ματς που συμμετείχα με την εθνική Σουηδίας απέναντι στη Φινλανδία διαπίστωσα πως η καθαρίστρια είχε πετάξει στα σκουπίδια όλα τα χαρτιά μου με τους στίχους και οτιδήποτε άλλο είχα στο γραφείο. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό καθώς είχα δώσει την ψυχή μου σε αυτή τη μουσική».

Οι συμβουλές που δίνει στα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές είναι: «Γίνονται πολλά λάθη αναφορικά με τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους παίκτες. Θα πρέπει να έχεις δυνατό χαρακτήρα για να αντέξεις. Εγκλωβίζεσαι σε έναν άλλο κόσμο και είναι δύσκολο μετά να αντιληφθείς τι συμβαίνει έξω».

Πλέον ο Σουηδός έχει το δικό του συγκρότημα και ζει μόνιμα στο Βερολίνο, όπου και δραστηριοποιείται.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr