Home SPORTS NEWS Τέσσερις μήνες εκτός ο Ρίτσαρντς

Τέσσερις μήνες εκτός ο Ρίτσαρντς


Ρήξη μηνίσκου υπέστη τελικά ο Μίκα Ρίτσαρντς στον αγώνα με την Σουόνσι και έτσι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Σίτι για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Αυτό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 24χρονος αμυντικός στο δεξί γόνατο!

«Δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες και πιθανότατα θα περάσουν 12-16 εβδομάδες, προτού επιστρέψω στη δράση. Υποθέτω ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και να μην ήταν δυνατό να διορθωθούν, κάτι που θα σήμαινε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί ο μηνίσκος, επομένως είμαι αισιόδοξος. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να επιστρέψω το δυνατόν συντομότερα κι ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους», τόνισε ο Μίκα Ρίτσαρντς στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνοντας αισιόδοξος…

Να θυμίσουμε πως ο Άγγλος διεθνής άσος τραυματίστηκε στη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τη Σουόνσι και τίθεται εκτός «μάχης» για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν, αφού έχασε την έναρξη της περιόδου λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, το οποίο «αποκόμισε» αγωνιζόμενος με τη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Ρίτσαρντς επέστρεψε τον Οκτώβριο, στην εντός έδρας νίκη της Σίτι με 3-0 επί της Σάντερλαντ, αλλά, ύστερα από ακόμη τρεις συμμετοχές τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr