Home SPORTS NEWS Τι τρέχει με τον Κλόζε;

Τι τρέχει με τον Κλόζε;


Εντύπωση προκάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης το γεγονός ότι ο Μίροσλαβ Κλόζε δεν ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Λάτσιο, οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα για τη σημερινή (20:00 ant-1, pamesports) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Γερμανού επιθετικού ήταν ανάμεσα σε αυτά των “εκλεκτών” του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για το συγκεκριμένο ματς, ο Κλόζε παρέμεινε στη Ρώμη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Λάτσιο μίλησε στην “Corriere dello Sport” και τόνισε πως η απουσία του Κλόζε από το ταξίδι της ιταλικής ομάδας στην Αθήνα ήταν γνωστή εδώ και μέρες καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει άδεια να παραμείνει στη Ρώμη. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα σενάρια για το που βρίσκεται ο Κλόζε καθώς το “goal.com” αναφέρει πως ο Γερμανός δεν βρίσκεται στην “Αιώνια Πόλη” αλλά έχει ταξιδέψει στη Μόναχο προκειμένου να εξεταστεί από του γιατρούς της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Κλόζε είχε ζητήσει και είχε πάρει άδεια πολλές μέρες πριν. Όλα ήταν προγραμματισμένα. Έμεινε στη Ρώμη για να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να παρουσιαστεί σε ακόμα καλύτερη κατάσταση στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Τον πήρα στην αποστολή γιατί ο Μίροσλαβ είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και θέλει να βοηθάει την ομάδα σε κάθε ματς. Ακόμα και αν δεν πρόκειται να αγωνιστεί», δήλωσε ο Πέτκοβιτς, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κλόζε αναμένεται σήμερα στη χώρα μας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr