Home SPORTS NEWS 25 επιτυχίες στα τελευταία 30

25 επιτυχίες στα τελευταία 30


Ακόμη ένα ταμείο είχαμε το βράδυ της Τρίτης με τη στήλη να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και μοιράζει συνεχώς χρήμα. Καλό είναι αυτό για να έχουμε να παίζουμε από τα κέρδη τους επόμενους μήνες. Η δυάδα που μας πλήρωσε χθες ήταν τα over σε Βοσνία – Λιθουανία (3-0, στο 1,55) και Νησιά Φερόε – Ιρλανδία (1-4 στο 1,70).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα τελευταία 30 παιχνίδια έχουμε περάσει τα 25, τα περισσότερα εξ αυτών με υψηλές αποδόσεις!

Αλλωστε είναι γνωστό ότι η στήλη επιλέγει ως επί το πλείστον αγώνες που πληρώνουν πάνω από 1,80 – 1,90 ώστε να τριπλασιάζει τουλάχιστον το κέρδος της και καταφεύγει σε μικρότερες αποδόσεις (ποτέ κάτω από 1,45) μόνο στο ενδεχόμενο που δεν υπάρχουν ματς ή ευκαιρίες.

157     ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ       1       1,85

Αγώνας για το Κύπελλο Ισπανίας, είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι.

Η Αλμερία διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες στην κατηγορία στο πρωτάθλημα με 4-1-0 και 10-1 απολογισμό τερμάτων. Την Κυριακή επικράτησε με 3-0 της Κόρδοβα πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνισή της φέτος μέσα στο σπίτι της. Θα κάνει κάποιες αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα, αλλά η διάκριση στο θεσμό είναι μέσα στα πλάνα της και θέλει την πρόκριση. Εχει τρεις σημαντικές απουσίες και τέσσερις παίκτες στο όριο των καρτών. Γι’ αυτό το λόγο ο Γκράθια πήρε μαζί του και μερικούς από τη δεύτερη ομάδα ώστε να τους χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που χρειαστεί.

Η Αλκορκόν είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας. Το απέδειξε πέρυσι, το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και φέτος. Μέσα στο σπίτι της είναι στο 4-1-0, αλλά μακριά από αυτό στο 1-0-3 με 6-9 απολογισμό τερμάτων. Είναι αποδυναμωμένη σχετικά με πέρυσι και θεωρείται δύσκολο να τα βγάλει πέρα και στους δύο θεσμούς. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ για την άνοδο στην Πριμέρα την οποία έχασε πέρυσι πάνω στο… νήμα από τη Βαγιαδολίδ. Θα χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, δείγμα του ότι το Κύπελλο το έχει σε δεύτερη μοίρα έστω και αν οι αναπληρωματικοί της εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η ομάδα μπορεί να προκριθεί.

161     ιντερΝΑΣΙΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ    OVER 1,55

Η απόδοση του άσου είναι πάρα πολύ χαμηλή, θα πρέπει να… αυτοκτονήσει η Ιντερνασιονάλ για να χάσει από αυτή τη Φιγκεϊρένσε. Αλλωστε βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Λιμπερταδόρες.

Η «Φίγκε» από την άλλη, απέχει δέκα βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, μόνο με θαύμα θα μείνει στην κατηγορία. Το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα, πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους και ό,τι βγει. Το γεγονός φυσικά ότι θα παίξουν ελεύθερα τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Ας δούμε τώρα γιατί πάμε στο over.

1) Στα επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους είχαμε over.

2) Στα τέσσερα εκ αυτών σημειώθηκαν περισσότερα από τρία γκολ οπότε έχει αξία και το 4-6 σε απόδοση 2,60.

3) Η Ιντερνασιονάλ έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της, στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε έβαλε από τρία γκολ και πάνω! Επίσης, βρήκε δίχτυα και τις οκτώ φορές που υποδέχτηκε τη Φιγκεϊρένσε από το 2002.

4) Η Φιγκεϊρένσε έχει δεχτεί 22 γκολ στα τελευταία επτά ματς που έχει δώσει μακριά από το σπίτι της. Από την άλλη, σκόραρε στα τέσσερα εξ αυτών. Επίσης, τα τελευταία τέσσερα χρόνια σκόραρε μέσα στην Ιντερνασιονάλ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Αναλύσαμε παραπάνω το Αλμερία – Αλκορκόν. Ας δούμε επιγραμματικά πώς θα κατέβουν οι υπόλοιπες έξι ομάδες που υπάρχουν στο αποψινό πρόγραμμα.

 

ΟΥΕΣΚΑ                                    ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΚΟΡΔΟΒΑ                                  ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΧΙΧΟΝ                                      ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΜΙΡΑΝΔΕΣ                                 ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΣΑΜΠΑΝΤΕΓ                               ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ                         ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr