Home SPORTS NEWS Δυνατός σαν…ταύρος ο Φέτελ!

Δυνατός σαν…ταύρος ο Φέτελ!


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τρέχει σαν να μην έχει αντίπαλο κατακτώντας στο Νέο Δελχί ακόμα μία νίκη που ανεβάζει τη διαφορά απο τον Αλόνσοστους 13 βαθμούς. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη και 5η συνολικά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή μέσα στο 2012 που έχει το πάνω χέρι. Ο Αλόνσο πίεσε όσο μπορούσε αλλά δε δείχνει ικανή η Ferrari να κυνηγήσει τους Τάυρους. Τερμάτισε στη 2η θέση μπαίνοντας ανάμεσα στον Φέτελ και τον Γουέμπερ.

Οι δύο Red Bull έφυγαν απο το σβήσιμο των κόκκινων φώτων μακριά απο τους αντιπάλους τους αφήνοντάς τους να παλεύουν μεταξύ τους. Ο Αλόνσο κατάφερε μέσα σε δύο γύρους να περάσει τις δύο ΜακΛάρεν και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στους πρωτοπόρους. Ο Χάμιλτον πέρασε και αυτός με τη σειρά του τον teammate του και κάπως έτσι κύλησε ο αγώνας μέχρι το πρώτο πιτ στοπ.

Ο Αλόνσο βγήκε στα 8 δέκατα απο τον Γουέμπερ και πίεσε πάρα πολύ για να προσπεράσει. Ωστόσο ο Αυστραλός αντιστάθηκα και κράτησε τα κεκτημένα, με τον Ισπανό να χάνει το μομέντουμ.

Οι γύροι περνούσαν χωρίς κάποιο απρόοπτο μέχρι που ο Γουέμπερ εμφάνισε πρόβλημα στο KERS. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Αλόνσο που ανέβηκε τελικά στη 2η θέση βάζοντας στόχο τον Φέτελ. Οι γύροι όμως που απέμεναν ήταν λίγοι, η διαφορά μεγάλη και δεν άλλαξε κάτι.

Προς το τέλος οι δύο ΜακΛάρεν έσπαγαν τα χρονόμετρα, δείγμα του ότι οι αναβαθμίσεις στα μονοθέσια έπιασαν τόπο. Ο Χάμιλτον έκανε ότι μπορούσε για να περάσει τον Γουέμπερ αλλά δεν ήταν αρκετό. Στη ΜακΛάρεν δίνουν τα πάντα για να ανέβουν μία θέση στους κατασκευαστές. Βρίσκονται πλέον 10 βαθμούς πίσω απο τη Φεράρι.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Μπάτον, Μάσα, Ράικονεν, Χούλκενμπεργκ, Γκροζάν και Σένα. Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή απο τη Γιας Μαρίνα του Αμπού Ντάμπι.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr