Home SPORTS NEWS Βγήκε από το κώμα ο Βούκσεβιτς

Βγήκε από το κώμα ο Βούκσεβιτς


Ο Μπόρις Βούκσεβιτς ξύπνησε από το κώμα, οκτώ εβδομάδες μετά το τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα, είδηση που προκάλεσε ανακούφιση και χαμόγελα στους δικούς του ανθρώπους και βέβαια στους συμπαίκτες του στη Χοφενχάιμ.

«Κάποιες ώρες την ημέρα είναι ξύπνιος και επικοινωνεί με την οικογένειά του. Αν και υπέστη πολλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, μπορεί ο Βούκσεβιτς πλέον να ελπίζει σε πλήρη ανάρρωση», όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή που νοσηλεύεται σε κλινική αποκατάστασης.

Οι γονείς του διεθνούς άσου Ντράγκαν και Σόνια Βούκσεβιτς δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για την εξέλιξη: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Μπόρις σημειώνει πρόοδο. Όμως ζητάμε σεβασμό προς τον γιο μας, καθώς ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά του και χρειάζεται πολύ ξεκούραση».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Χόφενχαϊμ, δήλωσε ανακουφισμένος: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεχή πρόοδο που σημειώνει ο Μπόρις. Τον σκεφτόμαστε κάθε μέρα. Θέλουμε όλοι στην ομάδα και οι συμπαίκτες του, να τον ξαναδούν χαρούμενο. Αλλά αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Το πιο σημαντικό είναι να έχει τις καλύτερες συνθήκες ανάρρωσης. Βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένειά του».

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Βούκσεβιτς είχε ένα τρομακτικό ατύχημα με το αυτοκίνητο, καθώς προσέκρουσε μετωπικά με ένα φορτηγό 40 τόνων. Ως αποτέλεσμα υποβλήθηκε σε δύο πολύ σοβαρές επεμβάσεις στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις έρευνες, ο 22χρονος άσος ενεπλάκη στο ατύχημα επειδή ως διαβητικός είχε υπογλυκαιμία εκείνη τη στιγμή…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr