Home SPORTS NEWS Θέλει Γουόλκοτ η Λίβερπουλ

Θέλει Γουόλκοτ η Λίβερπουλ

http://www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/diethni/premier%20league/walcott.jpg&width=620&height=446


Το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο στους οπαδούς της Λίβερπουλ θέλει να κάνει ο Μπρένταν Ρότζερς. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου θέλουν να εκμεταλλευτούν το διαφαινόμενο “ναυάγιο”στις διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με τον Τίο Γουόλκοτ και να φέρουν τον Άγγλο επιθετικό στο Άνφιλντ.

Οι “κόκκινοι” φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 100.000 λιρών την εβδομάδα στον νεαρό ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον ντύσουν με τη φανέλα της ομάδας και να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, την οποία αυτή τη στιγμή απαρτίζουν οι Λουίς Σουάρες και Φάμπιο Μπορίνι.

«Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε για έναν επιθετικό, ο οποίος θα παίξει μαζί με τον Σουάρες και τον Μπορίνι.  Ο Γουόλκοτ συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Είναι νεαρός, γρήγορος με εξαιρετικές ικανότητες», δήλωσε πηγή προσκείμενη στη Λίβερπουλ.

Το σίριαλ της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Γουόλκοτ με την Άρσεναλ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα όπως ξεκαθάρισε και ο Αρσέν Βενγκέρ, την ώρα που οι “κανονιέρηδες” του προσφέρουν το ποσό των 75 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr