Home SPORTS NEWS Καβγάς… και 1-1 για τη Μονπελιέ

Καβγάς… και 1-1 για τη Μονπελιέ


Η Μονπελιέ, λίγες μέρες μετά τον άγριο καβγά του Ρεν Ζιράρ με τον Μάρκο Εστράδα, δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Τρουά, και έτσι παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο τελευταίο της ματς πριν έρθει στο Φάληρο για να παίξει κόντρα στους «ερυθρολεύκους», ήρθε ισόπαλη 1-1. Σε ματς που τραυματίστηκε ο Ουτάκα και έγινε αλλαγή. Είχαν προηγηθεί δυο νίκες, 3-1 τη Νις για το Σαμπιονά και 1-0 τη Μπορντό εντός για το Λιγκ Καπ.

Στη Μονπελιέ περιμένουν με αγωνία να δουν και τι έχει ο Ουτάκα, ο οποίος αποχώρησε στο 37′ τραυματίας. Να θυμίσουμε πως ο Νιγηριανός είχε επιστρέψει πριν από μερικές εβδομάδες από τραυματισμό.
Χωρίς τον Χιλιανό άσο, η Μονπελιέ μπόρεσε και προηγήθηκε με τον Μπελχαντά στο 19’, αλλά η γηπεδούχος που είναι σε ανοδική πορεία, ισοφάρισε με τον Καμούς στο 40’! Ο Μπελχαντά ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Μονπελιέ και από τα πόδια του Μαροκινού περνούσε η μπάλα σχεδόν σε κάθε επίθεση της φιλοξενούμενης. Δεν απουσίασαν τα προβλήματα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά «μίλησαν» οι δυο πορτιέρο. Ο γκολκίπερ της Τρουά (Τουράμ) πραγματοποίησε μάλιστα μεγάλη επέμβαση στο 68′ σε κεφαλιά του Σαρμπονιέ! Έτσι, έμεινε το 1-1…

Η σύνθεση της Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Κονγκρέ, Χίλτον, Μπεντίμο, Σαϊχί, Καμπελά (55′ Μαρβό), Μπελαντά, Ουτάκα (37′ λ.τ Μουνιέ), Καμαρά, Σαρμπονιέ (77′ Ερέρα)

Να θυμίσουμε πως πριν από τον αγώνα με τη Μπορντό για το Λιγκ Καπ στη προπόνηση της Μονπελιέ είχαμε άγριο καβγά ανάμεσα στον Ρενέ Ζιράρ και τον Μάρκο Εστράδα, με τους δυο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες, επεισόδιο που τράβηξε η κάμερα… (της «Equipe» που βρισκόταν στην προπόνηση).
Ο Χιλιανός μέσος έπαιξε αλλαγή στο ματς με τη Νις και όταν έμαθε από τον Γάλλο τεχνικό ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί βασικός κόντρα στη Μπορντό βγήκε από τα ρούχα του και είπε άσχημα λόγια…
«Θέλεις να γ@…ς; Γ@….σαι;», ακούστηκε να λέει με ένταση στον 58χρονο τεχνικό! Ακολούθως ο Εστράδα έβγαλε την φανέλα της προπόνησης και πήγε να αποχωρήσει, με τον προπονητή του να του λέει νευριασμένος: «Βάλε τη φανέλα και σκάσε». Μόνο που ο Εστράδα δεν τον άκουσε και έφυγε «Είχε έναν πονοκέφαλο και πήγε να πάρει ασπιρίνη», ήταν η ατάκα του Ζιράρ, μετά την προπόνηση, αλλά δεν έπεισε κανέναν! Στη συνέχεια είπε:»Είναι η επιθυμία του. Δεν έχω την υποχρέωση να δίνω εξηγήσεις για τις επιλογές μου. Το γραφείο μου είναι ανοιχτό κι έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Είμαι το αφεντικό, είμαι ο προπονητής και είμαι εδώ».

Δείτε εδώ το επεισόδιο… 

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr