Home SPORTS NEWS Νοκ άουτ ο Ιγκουαΐν…

Νοκ άουτ ο Ιγκουαΐν…


 

Ένα μήνα εκτός τέθηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι του στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης…

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο διεθνής άσος την Παρασκευή έδειξαν ότι το πρόβλημα τραυματισμού του είναι πολύ σοβαρότερο από όσο αρχικά αναμενόταν. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί έναν τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, από το 15’ της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ σε σύγκρουση του με τον Βαϊντερφέλερ. Η κατάστασή σου επιδεινώθηκε έπειτα από την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να τον κρατήσει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου… Τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί τον παίκτη για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Τραυματίας είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, οπότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τραβήξει όλο το βάρος στην επίθεση της «βασίλισσας».

Επιστρέφει ο Κοεντράο
Εκτός από την απουσία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν το θετικό για τον Μουρίνιο είναι πως Φάμπιο Κοεντράο επιστρέφει στις προπονήσεις της βασίλισσας έπειτα από απουσία τεσσάρων εβδομάδων.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr