Home SPORTS NEWS Φέτελ και Χάμιλτον μονομαχούν στην άμμο

Φέτελ και Χάμιλτον μονομαχούν στην άμμο


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρήκε τον… μπελά του στην πίστα του Αμπού Ντάμπι, στη Γιας Μαρίνα. Ο Λιούις Χάμιλτον δείχνει πως έχει τα κότσια αλλά και το μονοθέσιο να τον κοντράρει στα ίσα.

Ο Βρετανός πιλότος της ΜcLaren ήταν ο ταχύτερος πιλότος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών με χρόνο 1:43.285, με τον Γερμανό να τερματίζει τρίτος, πίσω απο τον Μπάτον, 7 δέκατα πιο αργός!

Στη δεύτερη περίοδο οι χρόνοι κατέβηκαν ακόμα πιο πολύ με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αυτή τη φορά να είναι στην πρώτη θέση. Ο Φέτελ έκανε 1:41.751 την ίδια ώρα που ο Χάμιλτον ολοκλήρωνε κολλημένος πίσω του με ένα δέκατο διαφορά. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Τζένσον Μπάτον 6 δέκατα απο τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Που είναι ο Αλόνσο σε όλη αυτή τη μάχη; Αρκετά πίσω παρόλο που έφτασαν απο το Μαρανέλο αναβαθμισμένες εμπρός και πίσω αεροτομές. Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari το πρωί ολοκλήρωσε 5ος (1 δεύτερο πιο αργός) και το απόγευμα 7ος (8 δέκατα πιο αργός) κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα καταφέρει να πιέσει για τη νίκη σε ακόμα έναν αγώνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr