Home SPORTS NEWS B` Κατηγορία: Μόνη στην κορυφή η ΑΠΕΠ

B` Κατηγορία: Μόνη στην κορυφή η ΑΠΕΠ


Με έξι αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα η κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο απολογισμός του Σαββάτου κατέγραψε τέσσερεις νίκες για τους γηπεδούχους και σε δύο αγώνες εμφανίστηκε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

Στην Κυπερούντα η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς νίκησε 2-1 τον Εθνικό Άσσιας και διατηρήθηκε στο κορυφαίο σκαλοπάτι.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η ΑΠΕΠ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως τελικά έφτασε στην ανατροπή και μεγάλωσε το αήττητο σερί της στις επτά αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής ο παίκτης προπονητής της ΑΠΕΠ Μάριος Νεοφύτου που πέτυχε το καθοριστικό γκολ δεκαπέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 50’ με τον Λοϊζο Σόλωνος και στο 55’ ο Γιώργος Νεοφύτου με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΠΕΠ.

*Στην Αραδίππου ο Ερμής αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ν&Σ Ερήμης και με την ισοπαλία παρέμεινε στη δεύτερη θέση αλλά με ένα βαθμό λιγότερο από την ΑΠΕΠ.

Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο έμπειρος Ανδρέας Παπαθανασίου και στο 85’ οι φιλοξενούμενοι (που τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουνούνη στο 87′) ισοφάρισαν με πέναλτι του Νικόλαου Τζανεττή.

Η σημερινή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία 1-1 για το συγκρότημα του Νίκου Παναγιώτου, μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Δερύνειας.

*Η ΑΕΚ Κουκλιών νίκησε στην έδρα της με 2-1 την Αναγέννηση Δερύνειας και έφτασε στους 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με 2-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Μπρούνο Σπένσελ (16’) και Πάντος (21’). Στο 75’ ο Φέλιξ (σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι) μείωσε σε 2-1 για την Αναγέννηση.

Η σημερινή ήταν η πέμπτη νίκη της ΑΕΚ σε ισάριθμους αγώνες Πρωταθλήματος που έδωσε φέτος στα Κούκλια.

*Στο Ζακάκι η ΑΕΖ νίκησε με 1-0 τον Χαλκάνορα από γκολ του Παναγιώτη Λινάρδο (τέταρτο φετινό γκολ) στο 25’ και έφτασε στους δεκαέξι βαθμούς.

*Σημαντική νίκη για τον Οθέλλο που νίκησε στην Αθηένου με 1-0 τον Ονήσιλλο Σωτήρας. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στην επανάληψη ο Δημοσθένους.

Την Κυριακή ο Άρης θα φιλοξενηθεί από την ΠΑΕΕΚ, που στην προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής:
Σάββατο
Σκορ
ΑΕΖ-Χαλκάνορας
1-0
ΑΕΚ Κουκλιών-Αναγέννηση Δερύνειας
2-1
Ακρίτας Χλώρακας-Ομόνοια Αραδίππου
0-0
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Εθνικός Άσσιας
2-1
Ερμής Αραδίππου-Ν&Σ Ερήμης
1-1
Οθέλλος Αθηένου-Ονήσιλλος Σωτήρας
1-0

Κυριακή
4/11
ΠΑΕΕΚ-Άρης
14:30