Home SPORTS NEWS Κρεμάει τα παπούτσια του ο Όουεν!

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Όουεν!


Το τέλος της καριέρας του προανήγγειλε ο Μάικλ Όουεν μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Στόουκ, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στο τέλος της σεζόν, τονίζοντας η σημερινή είναι μια δύσκολη μέρα για εκείνον.

«Κάνοντας πρόοδο μέσα από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, μέχρι το ντεμπούτο μου στα 17, αφού μετακόμισα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τη Νιούκασλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Στόουκ, χωρίς να ξεχάσω τις 89 εμφανίσεις μου στην Εθνική Αγγλίας, νομίζω πως είναι η σωστή ώρα να πέσει η αυλαία στην καριέρα μου.» Στη συνέχεια ο Μάικλ Όουεν, που εκτόξευε την καριέρα του στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998, δηλώνει ευγνώμων για όλη αυτήν την τύχη που είχε να ζήσει όλες αυτές τις στιγμές που είχε κάποτε ονειρευτεί.

Η ανακοίνωσή του καταλήγει με τα ευχαριστήρια στην οικογένειά του που τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ο Όουεν είναι έβδομος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 150 γκολ, 118 εκ των οποίων είναι με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Επίσης 40 τέρματα έχει πανηγυρίσει με την Εθνική Αγγλίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr