Home SPORTS NEWS Δήλωνε… 28άρης ο 40άρης Γουέστ

Δήλωνε… 28άρης ο 40άρης Γουέστ


Απίστευτες καταγγελίες έκανε ο πρόεδρος της Παρτιζάν Ζάρκο Ζέτσεβιτς για τον Ταρίμπο Γουέστ, τον πρώην διεθνή άσο, αναφέροντας πως όταν πήγε στην ομάδα του παρουσιάστηκε 12 χρόνια νεότερος από ότι ήταν!

Ο Σέρβος παράγοντας τόνισε ότι Ταρίμπο Γουέστ τους παρουσίες πλαστά πιστοποιητικά γέννησης, κάτι που έκανε και με άλλους συλλόγους, στους οποίους και αγωνίστηκε…

Τις δηλώσεις του Ζάρκο Ζέτσεβιτς φιλοξένησε η «Daily Mail». «Μας είπε ότι ήταν 28 όταν ήρθε σε εμάς. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν 40, αλλά έπαιζε καλά, οπότε δεν μετανιώνω που τον είχαμε στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παρτιζάν, ομάδα που πήρε τον διεθνή Νιγηριανό παίκτη το 2002.

Να θυμίσουμε πως τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Γουέστ, όταν επιχείρησε να πάρει μεταγραφή στη κροατική Ριέκα και τους είπε πως ήταν 32 ετών και έτοιμος να προσφέρει, έπεσε… θύμα των εξετάσεων! Οι γιατροί που είδαν πως κάτι δεν πάει καλά, εξέτασαν το γόνατό του, και από εκεί κατάλαβαν την πραγματική ηλικία του.

Αργότερα, βέβαια, υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική Πλίμουθ και την ιρανική Παϊκάν, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2006 σε… άγνωστη ηλικία.

Να αναφέρουμε πως ο «Χρυσός» Ολυμπιονίκης του 1996, που είναι 41 φορές διεθνής με τη Νιγηρία, φέρεται με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ότι γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1974. Αυτό σημαίνει πως πάτησε πριν από μερικές μέρες τα 39.

Να θυμίσουμε πως στην καριέρα του, ο Ταρίμπο Γουέστ άρχισε να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο το 1992 στην Τζούλιους Μπέργκερ. Στη συνέχει αγωνίστηκε σε Οσέρ, Ίντερ, Μίλαν, Ντέρμπι, Κάιζερσλαουτερν, Παρτιζάν, Αλ Αραμπί (Ντόχα), Πλίμουθ, Τζούλιους Μπέργκερ (2η θητεία) και Παϊκάν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr