Home SPORTS NEWS «Πόλεμος» για το «τρανσέξουαλ» του Μπάρτον

«Πόλεμος» για το «τρανσέξουαλ» του Μπάρτον


«Πόλεμος» στη Γαλλία με τον Τζόι Μπάρτον ξανά στο επίκεντρο! Ο άσος της Μαρσέιγ που έχει τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα πάνω του για «τρελές» αντιδράσεις, έφτασε στα άκρα την κόντρα του με τον Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό «Χοντρό τρανσέξουαλ»! Αυτά τα σχόλια έγιναν στο «Twitter» και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Με την Παρί να βγάζει ανακοίνωση και να τονίζει εκτός των άλλων: «Έχουμε δικαίωμα να κινηθούμε νομικά»! Η Μαρσέιγ και ο παίκτης ζήτησαν πάντως συγνώμη!

Ο Τζό Μπάρτον το βράδυ της Τετάρτης χαρακτήρισε τον Τιάγκο Σίλβα στο «Twitter»… «Χοντρό τρανσέξουαλ» προσθέτοντας πως δεν ξέρει «αν είναι πριν ή μετά την εγχείρηση»!

Αυτά τα σχόλιά του πήραν διαστάσεις με τον αμυντικό των Μασσαλών να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με αρνητικό τρόπο (έχει γίνει γνωστό για το ξύλο που παίζει με ματς και σε προπονήσεις, ενώ έχει και αυτός τιμωρηθεί από την αγγλική δικαιοσύνη με κοινωνική εργασία). Πολλοί έκαναν επίθεση στον Άγγλο παίκτη γι΄αυτούς τους απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες δηλώσεις. Η γαλλική ομάδα δεν απέκλεισε να ακολουθήσει την δικαστική οδό.
«Αυτές οι επιθέσεις είναι πολύ σοβαρές και ξεπερνούν τα όρια της απλής, λεκτικής κριτικής. Ο Τιάγκο Σίλβα και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Όλοι στην ομάδα υποστηρίζουν τον Σίλβα και δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιες δηλώσεις. Επιβεβαιώνουν τη σαφή δέσμευσή τους προς τις αξίες και τον σεβασμό που πρέπει να διέπουν το άθλημα», υπογραμμίζει η Παρί στην ανακοίνωσή της…

Θέση πήρε και η Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο, αλλά και τον Τζόι Μπάρτον να ζητούν συγνώμη. «Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ και ο Τζόι Μπάρτον θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη στον Τιάγκο Σίλβα και τον σύλλογό του για τα άσεμνα σχόλια που αναρτήθηκαν από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εντός των περασμένων 36 ωρών», αναφέρει η ανακοίνωση της Μαρσέιγ.
Ο προπονητής της Μαρσέιγ τόνισε πάντως πως ο Άγγλος παίκτης πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του. Ανέφερε όμβως ότι ο Τζόι Μπάρτον δεν μπορεί να τιμωρηθεί με αγωνιστικό αποκλεισμό, καθώς το περιστατικό δεν συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.

Να θυμίσουμε πως η κόντρα του Μπάρτον με τον Τιάγκο Σίλβα ξεκίνησε λόγω του… Νεϊμάρ. Ο Άγγλος άσος είχε πει για τον τελευταίο πως είναι παίκτης που απασχολεί περισσότερο για τα μαλλιά του και την εμφάνισή του. Νεϊμάρ και Ταγκό Σίλβα είναι φίλοι, καθώς παίζουν μαζί και στην εθνική. Είναι της ίδιας σειράς! Έτσι, ο Σίλβα, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στην «L’Equipe» για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Μπάρτον για τον φίλο του Νεϊμάρ, απάντησε… καταλλήλως. Υπογράμμισε πως δεν… ξέρει τον Τζόι Μπάρτον, λέγοντας πως είναι ένας παίκτης που απλά κοιτά να προκαλεί, όπως είχε κάνει παλαιότερα και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος άσος της Μαρσέιγ «απάντησε», αλλά με πολύ άκομψο τρόπο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr