Home SPORTS NEWS Ράμος: «Δεν πήρα κάρτα εσκεμμένα» (videos)

Ράμος: «Δεν πήρα κάρτα εσκεμμένα» (videos)


Ο Σέρχιο Ράμος αντέδρασε στα ρεπορτάζ που τον… κατηγορούν πως δέχτηκε επίτηδες κίτρινη κάρτα στον πρώτο προημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατάσαραϊ για το Τσαμπίονς Λιγκ! Ο άσος της «βασίλισσας» τόνισε πως δεν έγινε επίτηδες, ώστε να εκτίσει την τιμωρία στη ρεβάνς με την τουρκική ομάδα, αγώνας που με βάση το 3-0 στον πρώτο αγώνα αναμένεται η Ρεάλ να σφραγίσει την πρόκριση!

«Δεν πήρα την κάρτα εσκεμμένα. Ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ σε βάρος μου λίγο έξω από την περιοχή, αλλά δεν υπήρχε παράβαση. Ήταν μία από τις καταστάσεις που σε εκνευρίζουν, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία της ομάδας σου», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της «βασίλισσας».

Έγινε ντόρος καθώς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η UEFA έχει άλλωστε τιμωρήσει στο παρελθόν παίκτες, για τους οποίους κρίθηκε πως… κυνηγήσαν κάρτα επίτηδες, ώστε να εκτίσουν τη ποινή τους σε ματς που… ήθελαν!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Θυμηθείτε πως ο Σέρχιο Ράμος και ο Τσάβι Αλόνσο είχαν πάρει αποβληθεί… επίτηδες μετά από εντολή του Μουρίνιο

Δείτε το… ξύσιμο του Ζοσέ Μουρίνιο, ερωτηθείς για την αποβολή του Σέρχιο Ράμος. Ο Πορτογάλος τεχνικός λέει πως ο διεθνής άσος θα απουσιάσει για τη Ρεάλ στην Τουρκία, αλλά η «γλώσσα» του σώματος φανερώνει άλλο… πράγμα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr