Home SPORTS NEWS Νέα ήττα για την Σάλκε

Νέα ήττα για την Σάλκε


Χωρίς νίκη παρέμεινε η Σάλκε στη μουντεσλίγκα, καθώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσαμπίονς Λιγκ έχασε με 2-1 στο Ανόβερο για την 3η αγωνιστική, σε ματς που είχε τρεις αποβολές, οι δυο για τους «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι από το 14’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο…

Το ματς ξεκίνησε στραβά για τη Σάλκε (κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με 4-3-3), που είχε και απουσίες (Χούντελααρ, Φαρφαν, Παπαδόπουλος, Ομπάσι, Κολάσινατς, Ανάν), καθώς στο 14’ έμειναν με δέκα παίκτες. Βλέπετε, ο αρχηγός της ομάδας είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ντιούφ! Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Σάλκε έμεινε πίσω στο σκορ στο αμέσως επόμενο λεπτό, καθώς στο 15’ ο Χούστι με πέναλτι έκανε το 1-0. Τρία λεπτά πριν από το ημίχρονο (42’), ο Ντιούφ έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0).

Οι «βασιλικοί» μπλε» γλίτωσαν το δεύτεροι γκολ στη αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και στο 55’ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ζαλάι. Το Αννόβερο έμεινε με δέκα παίκτες στο 74’, με τον Χούστι να δέχεται απευθείας κόκκινη και τις δυο ομάδες να μένουν από 10 παίκτες.

Στη συνέχεια η Σάλκε πίεσε για την ισοφάριση, ο Ζαλάι έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά στο 85′ ο Φουχς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και με εννιά παίκτες στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ!

Το Ανόβερο πέτυχε την 2η νίκη του και έφτασε τους έξι βαθμούς, ενώ η Σάλκε έμεινε στον έναν.

Οι συνθέσεις
ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Χιρόκι Σακάι, Μαρσέλο, Σανέ, Ποκονιόλι, Αντρέασεν (Σχμιεντεμπαχ), Πριμπ, Στιντλ, Χούστι, Μαμ Μπιράμ Ντιούφ (90’+3 Χαγκούι), Σόμπιεχ (72’ Για Κόναν).
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χούγκλαντ, Φουχς, Χέβεντες, Μάτιπ, Τζόουνς, Νοϊστάντερ (79’ Μέιερ), Κλέμενς (84’ Μπαρνέτα), Ντράξλερ, Γκορέτσκα (38’ Φελίπε Σοντάνα), Ζαλάι.

*κόκκινη κάρτα δέχθηκαν οι Χέβεντες (14′), Χούστι (74’), Φουχς(85’).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr