Home SPORTS NEWS Μπέιλ: «Ζήτω η Μαδρίτη» (video)

Μπέιλ: «Ζήτω η Μαδρίτη» (video)


“Hala Madrid” αναφώνησε ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Μπροστά σε περίπου 30.000 οπαδούς της “Βασίλισσας” ο Ουαλός σούπερ σταρ μίλησε στην ισπανική γλώσσα για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και τόνισε για ακόμα μια φορά πως το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Στόχος είναι να κερδίσουμε το δέκατο. Hala Madrid!», τόνισε ο Μπέιλ και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Ρεάλ με το Νο 11.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή. Ήταν ο καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη χρονιά. Το όνειρο ενός παιδιού από την Ουαλία αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Ο Μπέιλ είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και τώρα εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του, να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ που μας έδωσε τη δυνατότητα να φέρουμε τον ποδοσφαιριστή. Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ ήταν καθοριστική».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr