Home SPORTS NEWS Ο Ολυμπιακός και τα… υπόλοιπα!

Ο Ολυμπιακός και τα… υπόλοιπα!


Το δεύτερο… πακέτο αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο.

Γκρουπ Α 
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Γ. 21:45 
Λεβερκούζεν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 21:45

Δύσκολη περίοδο διανύει η Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ και με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Ντόνετσκ με τη Σαχτάρ, τα πράγματα φαίνονται… βουνό για τον Ντέιβιντ Μόις. Ο Σκωτσέζος επιβεβαίωσε πως ο Φαν Πέρσι θα παίξει, όχι όμως και ο Φέρντιναντ που μαζί με τους Άντερσον, Φάμπιο και Ζαχά έμεινε στην Αγγλία. Το μόνο πρόβλημα που είχε ο Λουτσέσκου ήταν ο Λουίζ Αντριάνο αλλά ο Ρουμάνος αποκάλυψε ότι προπονήθηκε κανονικά χτες.

Πάνοπλη αναμένεται να παραταχθεί η Λεβερκούζεν. Ο Σάμι Χίπια είδε τους Χέγκελερ και Γκονσάλο Κάστρο να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και τον Μπέντνερ. Τρεις απόντες θα έχει ο Αρασατε στη Γερμανία καθώς μετα τον (γνωστό) Γκρανέρο, θα λείψουν και οι Πριέτο – Εστράδα.
Γκρουπ Β 
Γιουβέντους – Γαλατάσαραϊ 21:45 
Ρεάλ Μαδρίτης – Κοπεγχάγη 21:45

Ο Μίρκο Βούτσινιτς αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους, αντικαθιστώντας τον τραυματία Τέβες. Στο στρατόπεδο των Τούρκων, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γαλατά. Ο Ιταλός κόουτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σνάιντερ που έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο το Σάββατο, ενώ εκτός δράσης είναι ο Άλτιντοπ και ο Ίσκαν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε εκτός αποστολής καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ. Αντίθετα διαθέσιμος μετά από αρκετό καιρό είναι ο Βαράν, ύστερα από το χειρουργείο στο γόνατό του. Από την άλλη, ο Σολμπάκεν είδε του Βίλαντ και Γιόργκενσεν να συμμετέχουν κανονικά στο ντέρμπι με την Μπρόντμπι, όχι όμως και τον Μέλμπεργκ που τον άφησε εκτός αποστολής.

Γκρουπ C 
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα 21:45 
Άντερλεχτ – Ολυμπιακός 21:45

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πάρει προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης με μία νίκη κόντρα στη Μπενφίκα. Ο Λοράν Μπλαν δεν θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Παστόρε, αλλά και τους Τιάγκο Σίλβα, Ματουιντί. Επιστρέφει ο Άλεξ. Τρεις θα είναι οι απόντες για τον Ζόρζε Ζέσους καθώς οι Ρούμπεν Αμορίμ, Σίλβιο και Σάλβιο έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα συμπεριελήφθησαν οι Κορτές και Γκαϊτάν.

Γκρουπ D
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρι Πλζεν 19:00 
Μάντσεστερ Σ. – Μπάγερν 21:45

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί με τους Ελμ και Φερνάντες στις τάξεις της. Τζαγκόεφ και Ντουμπιά αντίθετα θα δουν το ματς από τις… εξέδρες λόγω μυικών προβλημάτων. Οι Τσέχοι ταξίδεψαν στη Μόσχα χωρίς το αριστερό μπακ Λιμπέρσκι, αλλά επιστρέφουν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Ρέζνικ και Τσισόφσκι.

Το ντέρμπι του ομίλου και της βραδιάς διεξάγεται στο Μάντσεστερ. Η Σίτι φιλοξενεί τη Μπάγερν με τον Νταβίντ Σίλβα να πατάει γήπεδο ξανά μετά από ένα μήνα. Επίσης ο Μανουέλ πελεγκρίνι θα έχει στη διάθεσή του τον Αγουέρο που έλειψε από το Βίλα Παρκ το Σάββατο. Ο Γκέτσε επέστρεψε στον πάγκο των Βαυαρών στο πρωτάθλημα το Σάββατο ενώ ο Σβάινσταϊγκερ δεν είναι 100% έτοιμος.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr