Home SPORTS NEWS Ελεύθερος ο Μπερλουσκόνι

Ελεύθερος ο Μπερλουσκόνι

silvio


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει και προβλήματα και για με τη Μίλαν-ο κόσμος φωνάζει για να δώσει η οικογένειά του την ομάδα-, εξέτισε την ποινή που του έχει επιβληθεί για παράνομη αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων…

Συγκεκριμένα, δικαστήριο του Μιλάνου αποφάνθηκε ότι ο «καβαλιέρε» εξέτισε την εναλλακτική ποινή του σε κέντρο παροχής βοήθειας προς υπερήλικες, έξω από την πόλη.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας είχε καταδικασθεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Αμνηστία μερικής ισχύος «έσβησε» τα πρώτα τρία χρόνια της ποινής, ενώ σε ό,τι αφορά το τελευταίο έτος, ο κ. Μπερλουσκόνι ζήτησε και πέτυχε να προσφέρει εθελοντική εργασία, μια φορά την εβδομάδα, στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων του Τσεζάνο Μποσκόνε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει προσφύγει, παράλληλα, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να του επαναξεσφαλισθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Σε περίπτωση θετικής δικαστικής ετυμηγορίας δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μιλάνου.
Από την Τρίτη ο μεγιστάνας και πολιτικός της Ιταλίας θα μπορεί να μετακινείται πάντως χωρίς κανενός είδους περιορισμό.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr