Home SPORTS NEWS Καθάρισε… νωρίς η «Μπάρτσα»

Καθάρισε… νωρίς η «Μπάρτσα»

barca


Με δυο γρήγορα από τους Νεϊμέρ και Μέσι, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 στο ντέρμπι της Βαρκελώνη, εκτός έδρας κόντρα στην Εσπανιόλ, για την 33η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι είναι στο +5 από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης! Από μία αποβολή κάθε ομάδα, στο 56’ οι «μπλαουγκράνα» έμειναν με 10 παίκτες…

Η πρωτοπόρος στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ» πέτυχε την 2η σερί νίκη και έμεινε για 9η αγωνιστική αήττητη (8-1-0). Η Εσπανιόλ έχασε το αήττητο σερί που είχε… χτίσει (2-4-0) και είναι στην 10η θέση με 41 βαθμούς.

Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 17’ με τον 19ο φετινό του γκολ και ο Λιονέλ Μέσι στο 25’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με το 36ο προσωπικό του φέτος στο πρωτάθλημα. Στο 56’ αποβλήθηκε για την Μπαρτσελόνα με δυο κίτρινες κάρτες ο Τζόρντι Άλμπα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Έκτορ Μορένο για τους γηπεδούχους στο 90’+1…

Οι συνθέσεις…
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Έκτορ Μορένο, Ντουάρτε, Αμπραάμ (61′ Σάλβα Σεβίγια), Κάνιας, Λούκας Βάθκεθ, Βίκτορ Άλβαρεθ (74′ Πάκο Μοντανιές), Σέρχιο Γκαρθία, Καϊσέδο (70′ Στουάνι).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρτζι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ραφίνια (65′ Ματιέ), Ινιέστα (88′ Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (80′ Ράκιτιτς).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr