Home SPORTS NEWS «Λευκή» πρόκριση για Γιουβέντους

«Λευκή» πρόκριση για Γιουβέντους

juve


Μονακό και Γιουβέντους έμειναν στο… λευκό 0-0 στο Πριγκιπάτο, με τους Ιταλούς να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά με το υπέρ τους 1-0 στο Τορίνο.

Το προβάδισμα που είχαν οι Ιταλοί από τον πρώτο αγώνα στο Τορίνο (1-0) τους έδωσε τη δυνατότητα να παίξουν αμυντικά προκειμένου να διαφυλάξουν τα κεκτημένα. Και οι Γάλλοι όμως δεν θέλησαν να ρισκάρουν και προτίμησαν να σιγουρέψουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα ανασταλτικά, αναζητώντας παράλληλα ένα γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Με την πάροδο του χρόνου όμως η Μονακό άρχισε να ρισκάρει όλο και περισσότερο, αφήνοντας την ίδια ώρα “ανοιχτούς” διαδρόμους στους φιλοξενούμενους.

Τελικά τα λεπτά κύλησαν δίχως κάποια από τις δύο ομάδες να βρει δίχτυα (μοναδική αξιόλογη ευκαιρία το οριζόντιο δοκάρι του Πίρλο στις καθυστερήσεις), με το τελικό 0-0 να δίνει την πρόκριση στη “μεγάλη κυρία”.

Οι συνθέσεις:

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράτζι, Αμπντενούρ, Κουρζαουά, Τουλαλάν (46′ Μπερμπάτοφ), Κοντογκμπιά, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερέιρα Καράσκο, Μαρσιάλ (76′ Ζερμέν).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ (77′ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (69′ Γιορέντε).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr