Home SPORTS NEWS Ανακοίνωσε Τζόε Γκόμες η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Τζόε Γκόμες η Λίβερπουλ

j0e


Έναν ακόμα νεαρό παίκτη απέκτησε η Λίβερπουλ, στην προσπάθεια που κάνει για να… χτίσει μια νέα ομάδα, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον διεθνή αμυντικό (με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας), Τζόε Γκόμες!
Αυτή είναι η τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή των «κόκκινων» και μιλάμε για 18άχρονο παίκτη, που έχει παίξει στις μικρές εθνικές των «τριών λιονταριών» (Κ16, Κ17 και τώρα Κ19). Μπορεί να καλύψει τη θέση είτε του σέντερ μπακ είτε του δεξιού μπακ!
Η Λίβερπουλ τον απέκτησε από την Τσάρλτον έναντι 3,5 εκ. λιρών. Ο νεαρός άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και το Σάββατο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την νέα του ομάδα, κάνοντας το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του.
«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μου φαίνεται κάτι το σουρεαλιστικό και δεν το έχω ακόμα αντιληφθεί. Ειμαι πάντως ενθουσιασμένος να ξεκινήσω. Ο σύλλογος έχει σπουδαία ιστορία αι τον παρακολουθούσα πάντα από μικρή ηλικία.
Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω εδώ, καθώς είναι ένα μέρος που μπορώ να μάθω και να βελτιωθώ», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις Τζόε Γκόμες!
Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο 18άχρονος θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους «κόκκινους», αλλά είναι πολύ πιθανό να δοθεί στην αρχή δανεικός σε άλλη ομάδα, με τη Ντέρμπι να έχει δείξει ενδιαφέρον.

Πέρυσι έκανε 24 εμφανίσεις με τη Τσάρλτον ενώ ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας Κ17 που κατέκτησε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2014 στα γήπεδα της Μάλτας!

Οι «κόκκινοι» τις προηγούμενες μέρες απέκτησε τους Τζέιμς Μίλνερ (μέσος), Ντάνι Ινγκς (επιθετικός) και Άνταμ Μπόγκνταν (τερματοφύλακας)…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr