Home SPORTS NEWS Πήρε Αγιού η Σουόνσι

Πήρε Αγιού η Σουόνσι

ajiou


Την επίθεση της με τον Αντρέ Αγιού, που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ, ενίσχυσε η Σουόνσι! Οι «κύκνοι» κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη της απόκτηση του Γκανέζου επιθετικού, τον οποίο ήθελαν και άλλες ομάδες. Ο Αγιού αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ, την οποία αφήνει ως ελεύθερος, και υπέγραψε τελικά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με τη Σουόνσι.

Να αναφέρουμε πως ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ, ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουόνσι πως αυτός που τον έπεισε να προτιμήσει τους Ουαλούς, ήταν ο Μπαφετιμπί Γκομίς.
«Ο Γκομίς μου είπε τα πάντα για την ομάδα, για το κλίμα στα αποδυτήρια, τον προπονητή, τους παίκτες, τα πάντα. Μου παρουσίασε μια ενωμένη ομάδα. Χάρηκα πάρα πολύ μόλις άκουσα όλα αυτά. Οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ και όλοι μαζί θα βοηθήσουμε την Σουόνσι να φτάσει ακόμα ψηλότερα», τόνισε ο Αγιού.

Το νέο «αστέρι» της Σουόνσι αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε που άφησε πίσω του την Μαρσέιγ, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 181 φορές, σκοράροντας 52 τέρματα και δεν έκρυψε πως δεν πήρε εύκολα αυτή την απόφαση.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση που πήρα, να αφήσω την Μαρσέιγ. Πέρασα πολλά χρόνια εκεί, καθώς προέρχομαι από τις Ακαδημίες της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετές προτάσεις, οπότε χρειάστηκα χρόνο για να πάρω την σωστή απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr