Home SPORTS NEWS Δεν έχουν να φάνε οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας

Δεν έχουν να φάνε οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας

Kallithea1


Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας στέλνουν μήνυμα SOS μέσω ανακοίνωσης τους προς τα ΜΜΕ. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας τα βάζουν με τη διοίκηση της ομάδας τους, αναφερόμενοι στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινώς και φυσικά στα χρήματα που δεν βλέπουν. Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν στις περισσότερες ομάδες της Football League.

Η ανακοίνωση τους:

«Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Καλλιθέα, με απόλυτο σεβασμό στην ομάδα που υπηρετούμε και στους φιλάθλους της, στην ιδιότητα μας και στις αρχές και αξίες που τιμούμε, μα κυρίως, με αγάπη στο ποδόσφαιρο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αγωνιζόμαστε με αίσθημα ευθύνης και να ανταποκρινόμαστε ευσυνείδητα στις υποχρεώσεις μας.

Η αγωνιστικότητα και η αφοσίωση μας, δεν αμφισβητούνται. Το ίδιο ισχύει και για την υπομονή μας, με τα όρια της να εξαντλούνται πλέον, αφού δίχως την δική μας ευθύνη, έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα μας, συνθήκες οι οποίες είναι, τουλάχιστον, άδικες για εμάς και ασφαλώς είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς, δοκιμάζουν τις αντοχές, αλλά και τα όρια της αξιοπρέπειας μας.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη συνεργασία μας με την Π.Α.Ε. Καλλιθέα δεν είναι καινούρια, αλλά, πλέον, έχουν συσσωρευθεί και ξεπερνούν τις δυνάμεις μας, την ανοχή και την κατανόηση μας.
Υπάρχουν απαιτήσεις από εμάς, ωστόσο, όλοι πρέπει να γνωρίζουν ποιά είναι τα πραγματικά δεδομένα, πως διαμορφώνεται η κατάσταση που βιώνουμε και τι αντιμετωπίζουμε.

Υπάρχουν πολλές οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι μας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά, ειδικά από τον Ιανουάριο του 2016, όσα βιώνουμε είναι μαρτυρικά για εμάς και τις οικογένειες μας.

Οι μεγάλες οφειλές που υπάρχουν απέναντι μας και η πλήρης παύση πληρωμών, καθώς δεν παίρνουμε ούτε ευρώ και αναγκαστήκαμε να περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα, εξαθλιωμένοι και καταφρονημένοι, με άδειες τσέπες, συνθέτουν τη μία όψη του προβλήματος, με προφανείς αρνητικές συνέπειες στην καθημερινότητα μας, καθώς, υποσιτιζόμαστε και καταφεύγουμε σε κάθε πιθανή και απίθανη λύση, ώστε να βρούμε τρόπο για να πάμε στην προπόνηση, καθώς, δεν υπάρχουν χρήματα για βενζίνη ώστε να μετακινηθούμε.

Έστω και με αυτές τις συνθήκες, προσπαθούμε να αγωνισθούμε για το καλύτερο, γιατί εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, εμείς τα πρότυπα, εμείς εκείνοι που πρέπει να μπουν στο γήπεδο να παίξουν.

Όμως, πώς να προετοιμασθούμε με στοιχειώδη επάρκεια, όταν δεν έχουμε ούτε τα υποτυπώδη εφόδια, δουλεύουμε μόλις με 6-7 μπάλες στην προπόνηση, όπου παλεύουμε, παρατημένοι και ξεχασμένοι, με το τεχνικό τιμ που αγωνίζεται ώστε να μας προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, αλλά, σε περιβάλλον με αντιξοότητες και δίχως συμπαράσταση από κανέναν.

Εδώ και μήνες, είμαστε μόνοι στο γήπεδο, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι.

Παραμένουμε τυπικοί και προσεκτικοί στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στην ομάδα μας, καθώς, σεβόμαστε την ιστορία της και την επαγγελματική υπόσταση μας.

Όμως, η υπομονή και η αντοχή εξαντλούνται.

Και πέρα από ευσυνείδητοι, αν και απλήρωτοι, ποδοσφαιριστές, είμαστε άνθρωποι.

Δεν αξίζουμε αυτό που βιώνουμε στην ομάδα μας.

Σίγουρα, δεν το αξίζει ούτε η ιστορική Καλλιθέα.

Ελπίζουμε να ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα για την ομάδα μας, όμως, επιφυλασσόμαστε για τις αντιδράσεις μας, καθώς, δυστυχώς, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

Οι Ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Καλλιθέα».