Home SPORTS NEWS «Κόκκινοι διάβολοι»… για φίλημα!

«Κόκκινοι διάβολοι»… για φίλημα!

manutd


Ναι, αυτή ήταν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε όπως θέλουν να την βλέπουν οι οπαδοί της και χάρισε γκολ και θέαμα σε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέτριψαν την κάτοχο της Πρέμιερ Λιγκ με 4-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες στο Πρωτάθλημα και ανέβηκαν στους 12 βαθμούς. Αντιθέτως, οι «αλεπούδες» παρέμειναν στους 7 βαθμούς.

Για φίλημα ήταν οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ της ομάδας, με τα τρία να προέρχονται από εκτελέσεις κόρνερ. Το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο «θέατρο των ονείρων» πέτυχε ο Πολ Πογκμπά, που βρήκε δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά στο 42′, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το σκορ άνοιξε με παρόμοιο τρόπο ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι, Κρις Σμόλινγκ, με τη συμπλήρωση 22 λεπτών αγώνα. Το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι ήρθε με όμορφη συνεργασία, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από τα πόδια του Χουάν Μάτα. Μοναδικό το τρίτο γκολ (σίγουρα δουλεμένο στην προπόνηση), που ξεκίνησε με εκτέλεση κόρνερ και συρτή μπαλιά παράλληλα της εστίας, με τον Μάρκους Ράσφορντ να την σπρώχνει στα δίχτυα με προβολή σε κενή εστία.

Το ομορφότερο γκολ του αγώνα όμως επιτεύχθηκε από ποδοσφαιριστή της Λέστερ. Ο Ντεμαράι Γκρέι, που είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, σκόραρε με βολίδα εκτός περιοχής στο 59ο λεπτό για τη Λέστερ μειώνοντας σε 4-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την περσινή Πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ: