Home SPORTS NEWS Η Τσέλσι στέλνει στο Άουσβιτς τους… ρατσιστές οπαδούς της!

Η Τσέλσι στέλνει στο Άουσβιτς τους… ρατσιστές οπαδούς της!


Τρομερή πρωτοβουλία από την αγγλική ομάδα για να δώσει ένα γερό «μάθημα» σε αυτούς που επιδεικνύουν ρατσιστική συμπεριφορά. Μια καλή λύση που μπορούμε να κάνουμε και εδώ στην Κύπρο αφού υπάρχουν πολλοί «τέτοιοι» που το δείχνουν και στα γήπεδα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο Gazzetta.gr:

Δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να καλύπτει όλα τα έξοδα και να στέλνει εκπαιδευτικό ταξίδι στο Άουσβιτς τους φίλους της ομάδας που επιδεικνύουν ρατσιστική συμπεριφορά!

Η γνωστή βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ρώσος μεγιστάνας των «μπλε» θέλει να εξαφανίσει το φαινόμενο του ρατσισμού από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» και γι’ αυτό φέρεται να πήρε την απόφαση να στέλνει στο Άουσβιτς τους οπαδούς που εντοπίζονται να έχουν προβεί σε ρατσιστικές πράξεις ή έχουν επιδείξει ρατσιστική συμπεριφορά.

Μάλιστα, τονίζεται πως τα έξοδα αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδιού θα είναι όλα πληρωμένα από τον σύλλογο του Λονδίνου σε μια τεράστια προσπάθεια να συνετίσει τους υποστηρικτές της ομάδας και να βοηθήσει τρομερά στην εξαφάνιση των διακρίσεων ανάμεσα στους ανθρώπους.

Επιπλέον, αναφέρεται πως όποιος αρνείται να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδρομή, όποτε αυτή προγραμματίζεται, θα τιμωρείται κανονικά μέχρι και με δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.