Home SPORTS NEWS Κακά μαντάτα για την τύχη του Εμιλιάνο Σάλα – Η αντίδραση των...

Κακά μαντάτα για την τύχη του Εμιλιάνο Σάλα – Η αντίδραση των οπαδών της Κάρντιφ


Την παγκόσμια ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, κοινότητα απασχολεί ο εξαφανισμός του Εμιλιάνο Σάλα, ποδοσφαιριστή της Κάρντιφ. Ο Αργεντινός θα ταξίδευε στην ομώνυμη πόλη για να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα, όντας η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Το ιδιωτικό τζετ που τον μετέφερε όμως από την Ναντ χάθηκε από τα ραντάρ και από τότε ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος αγνοούνται. Η αστυνομία βρήκε συντρίμμια του αεροπλάνου στο Κανάλι της Μάγχης και μετά από τρεις ημέρες ερευνών για τον εντοπισμό τους, πάρθηκε η σκληρή απόφαση για σταματημό των ερευνών.

Η ενημέρωση από την αστυνομία:

«Εξετάσαμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε τις έρευνες. Οι πιθανότητες επιβίωσης σε αυτό το στάδιο είναι εξαιρετικά απίθανες. Οι συγγενείς έχουν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια του πιλότου και του επιβάτη»

Με το άκουσμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ζωές των δύο χάθηκαν με την πτώση του αεροπλάνου. Οι οπαδοί της Κάρντιφ αποχαιρέτησαν με μοναδικό τρόπο την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, που δε φόρεσε ποτέ ωστόσο την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το τελευταίο τους αντίο στον ποδοσφαιριστή:

«Δεν σε είδαμε ποτέ να παίζεις, δεν σε είδαμε ποτέ να σκοράρεις, αλλά Εμιλιάνο, αγαπημένο μας Bluebird, θα σε αγαπάμε ακόμα περισσότερο»

https://twitter.com/BBCSport/status/1088505214112595968