Home SPORTS NEWS Ούτε να πανηγυρίζουν δε θα τους αφήνουν…

Ούτε να πανηγυρίζουν δε θα τους αφήνουν…


Από κανονισμό σε κανονισμό που σκοτώνει το άθλημα και τον ρομαντισμό του το πάνε οι ομοσπονδίες. Ούτε να πανηγυρίζουν δε θα μπορούν στο τέλος οι ποδοσφαιριστές, με δύο περιπτώσεις τις περασμένες μέρες να το αποδεικνύουν. Ποδοσφαιριστές δέχτηκαν κόκκινη κάρτα γιατί πανηγύρισαν με τους οπαδούς των ομάδων τους.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το θέμα:

Η νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο σκοτώνει τελείως τον ρομαντισμό και τα συναισθήματα που προκαλεί το άθλημα… Οι Φορεστιέρι και Σκοτ Μπράουν σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σέλτικ αντίστοιχα αποβλήθηκαν γιατί πανηγύρισαν με τους οπαδούς!

Ο Φορεστιέρι, ξεσπώντας για το γκολ του Ιόρφα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης απέναντι στη Ρόδεραμ και τη διαμόρφωση του 2-2 με το οποίο οι «κουκουβάγιες» πήραν ανέλπιστο βαθμό, έκανε high-five με οπαδό και αμέσως μετά είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι!

Επιπλέον, ο αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, ήταν εκείνος που χάρισε στους «καθολικούς» τη νίκη (1-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ) και τους επέτρεψε ν’ αποκτήσουν διαφορά 8 βαθμών στην κορυφή της Premiership Σκωτίας, ωστόσο, αγκάλιασε οπαδό και αμέσως μετά αποβλήθηκε!

Τα περιστατικά αυτά έρχονται ως απόλυτη εφαρμογή των νέων κανονισμών που επιβάλλουν την κάρτα ως τιμωρία στον ποδοσφαιριστή που θα τρέξει στην εξέδρα να πανηγυρίσει με τον κόσμο, κάτι που ουσιαστικά «σκοτώνει» την ελευθερία και την «έκρηξη» των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης…

https://www.instagram.com/p/Bt_rvo-ADXL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

https://www.instagram.com/p/Bt-zmeNAIx-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again