Home SPORTS NEWS Μέσι VS Ρονάλντο – Ποιος είναι ο G.O.A.T;

Μέσι VS Ρονάλντο – Ποιος είναι ο G.O.A.T;


Είναι μια συζήτηση που φουντώνει τους τελευταίους μήνες, μιας και οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συμπληρώνουν μια δεκαετία έντονου ανταγωνισμού, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται προς τη δύση της καριέρας του. Πάντως τα στατιστικά τους κάθε άλλο παρά… δύση δείχνουν, αφού παραμένουν μέχρι και σήμερα εντυπωσιακά.

Ποιος είναι ο καλύτερος λοιπόν; Όπως λένε και στο εξωτερικό: Ποιος είναι ο G.O.A.T (Greatest Of All Time); Η άποψη του γράφοντα είναι ότι είναι και λίγο άδικο να πρέπει ντε και καλά να βρούμε νικητή, μιας και μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει στην κυριολεξία ανεπανάληπτα πράγματα. Σίγουρα στα μάτια του κάθε ποδοσφαιρόφιλου, η προτίμηση μπορεί να διαφέρει.

Πάντως παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα στατιστικά των δύο την τελευταία δεκαετία. Σε ένα βίντεο του COPA90, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συγκρίνετε τα επιτευγματα των δύο σχετικά με τα γκολ, τις ασίστ και τις κατακτήσεις σε La Liga και Champions League.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστές από… άλλον πλανήτη, που στις καλές τους μέρες (τις πλείστες φορές δηλαδή), δε χορταίνεις να τους βλέπεις.