Home SPORTS NEWS Πανηγυρισμός με βουτιά στο… κενό!

Πανηγυρισμός με βουτιά στο… κενό!


Ο Άντερσον Λόπεζ σκόραρε με τη φανέλα της Σαπόρο και θέλησε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας του πηδώντας πάνω από μια πινακίδα και… έπεσε στο κενό από ύψος δυο μέτρων.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Άντερσον Λόπες, πήρε μεταγραφή για τη Σαπόρο της Ιαπωνίας και στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας του ομάδας τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Στη νίκη 5-2 της ομάδας του ο Λόπες πέτυχε τέσσερα γκολ αλλά στο δεύτερο παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά πέφτοντας στο κενό από ύψος τριών μέτρων αφού δεν γνώριζε καλά το γήπεδο της νέας του ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφού έκανε το 3-1 για την ομάδα του στο 49′ ήθελε να πανηγυρίσει δίπλα στους οπαδούς της Σαπόρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πηδήξει από μια πινακίδα μην γνωρίζοντας πως από πίσω υπήρχε τάφρος ύψους περίπου δυο μέτρων.

Ευτυχώς μετά από λίγο ο Λόπες συνέχισε στην αναμέτρηση χωρίς πρόβλημα πετυχαίνοντας ακόμα δυο γκολ για την ομάδα του.

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει ξανά και μάλιστα σε αγώνα του Europa League τον περασμένο Σεπτέμβριο στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας – Ζυρίχη με τον Μπέντζαμιν Κολολί να σκοράρει και να πηδάει και αυτός στο κενό.

Πηγή: Sport24