Home SPORTS NEWS To μπλουζάκι που… δεν έδειξε ο Μπαλοτέλι κόντρα στην Παρί

To μπλουζάκι που… δεν έδειξε ο Μπαλοτέλι κόντρα στην Παρί


Ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε σχεδιάσει να πανηγυρίσει με «προκλητικό» τρόπο σε περίπτωση που σκόραρε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε ο γαλλικός σταθμός Canal+.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Γαλλίας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ ανέδειξε νικητές τους πρωτευουσιάνους (όπως και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου), με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί 3-1 με δύο γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία και ένα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Για τους Μαρσεγέζους μόνο ο Ζερμέν χρίστηκε σκόρερ, γεγονός που “χάλασε” τα σχέδια του Μάριο Μπαλοτέλι!

Όπως αποκάλυψε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός Canal+, ο Ιταλός επιθετικός φορούσε μπλουζάκι με το πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ κάτω από τη φανέλα της Μαρσέιγ και είχε την πρόθεση να την φανερώσει αν σκόραρε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπενθυμίζεται πως ο Ράσφορντ είχε ευστοχήσει κόντρα στον Μπουφόν σε πέναλτι που είχε χαρίσει μία ιστορική πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε προκαλέσει ταπεινωτικό αποκλεισμό της Παρί εντός έδρας, με τον “Super Mario” να ήθελε να κάνει αυτή την κίνηση για να πικάρει τους οπαδούς των πρωτευουσιάνων λόγω της έχθρας τους με τους ομολόγους τους της Μαρσέιγ.

Πηγή: Sport24