Home SPORTS NEWS Η Μπαρτσελόνα έβαλε ξανά 119 ευρώ το εισιτήριο και… της γυρίζει πάλι...

Η Μπαρτσελόνα έβαλε ξανά 119 ευρώ το εισιτήριο και… της γυρίζει πάλι μπούμερανγκ!


Νέα, απαράδεκτη συμπεριφορά από τη Μπαρτσελόνα προς τους φιλοξενούμενους οπαδούς που θα βρεθούν στο «Καμπ Νόου», ενόψει των ημιτελικών του Champions League με τη Λίβερπουλ. Έλαβαν τα μέτρα τους οι «κόκκινοι» που… εκδικούνται με τον ίδιο τρόπο.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν διόρθωσαν τίποτα. Ίσα – ίσα που φρόντισαν να γίνουν γι’ ακόμα μια φορά αντικείμενο συζήτησης για πολύ άσχημο λόγο.

Όπως συνέβη και με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League, έτσι κι αυτοί της Λίβερπουλ που θα θελήσουν να βρεθούν στο «Καμπ Νόου», θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 119 ευρώ μόνο για το εισιτήριο.

Το κόστος είναι πανάκριβο για την εξέδρα που φιλοξενείται ο κόσμος της αντίπαλης ομάδας, αφού είναι στο τελευταίο διάζωμα και σε σημείο που… ίσα βλέπει κανείς τους παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, η Λίβερπουλ απάντησε άμεσα και… εκδικήθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Έβαλε το εισιτήριο για τους φίλους των Καταλανών στα 119 ευρώ και ενημέρωσε πως 31 ευρώ από κάθε κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί το ποσό των εισιτηρίων των δικών της οπαδών για το «Καμπ Νόου», ρίχνοντας την τιμή στα 88 ευρώ.

www.gazzetta.gr