Home SPORTS NEWS Πράξη δεύτερη στους «8» με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Πράξη δεύτερη στους «8» με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής σεζόν, μέχρι την επόμενη, υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα των Μέσι και Σουάρες με στόχο να… καταφέρει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσιάζει για εκείνη η προϊστορία απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Απέναντι στον γενναίο Άγιαξ η πολύπειρη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των νέων δεδομένων και του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που πλέον είναι ο μόνιμος κόουτς του συλλόγου μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, έρχεται αντιμέτωπη με μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα μπορούσε να φέρει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος στο δρόμο της. Η Μπαρτσελόνα, που στους τελικούς του 2009 και του 2011 επικράτησε με άνεση των «κόκκινων διαβόλων» και έχει ηττηθεί μόλις 1 φορά στις τελευταίες 8 συναντήσεις τους, ταξίδεψε στην Αγγλία για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, για τα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Με μοναδικό αμφίβολο τον Ντεμπελέ οι Καταλανοί, θα περιμένει Ερέρα και Μάτιτς ο Νορβηγός τεχνικός του συλλόγου του Μάντσεστερ, που είδε τον Ράσφορντ να προπονείται κανονικά την Τρίτη, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταρμιάν, Μπαϊγί, Αλέξις και Βαλένσια.

Στο άλλο ματς της βραδιάς στο Άμστερνταμ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιχειρήσει να έχει συνέχεια ο δρόμος της Γιουβέντους στη φετινή διοργάνωση του κορυφαίου διασυλλογικού επιπέδου, κόντρα στον μαχητικό και γενναίο Άγιαξ (22:00).

Οι Ολλανδοί έκαναν όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για εκείνους αλλά και τον Γιόχαν Κρόιφ να τους παρακολουθεί από ψηλά, όντας περήφανος, έπειτα από το έπος που έγραψαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» και τώρα έπεσαν πάνω στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δηλώνει βροντερό «παρών» ενόψει του αποψινού ματς, επιστρέφοντας σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη, αφού πλέον γίνεται ειδική διαχείριση με την περίπτωσή του, ώστε να είναι διαθέσιμος για τα πολύ μεγάλα ματς της σεζόν.

Αήττητοι στα τελευταία 10 ματς κόντρα στον Άγιαξ οι «μπιανκονέρι», που είχαν επικρατήσει του Αίαντα και στα πέναλτι του μεγάλου τελικού του θεσμού το 1996. Εκτός ο Μαζράουι και ο Μπαντέ για τους γηπεδούχους στο Άμστερνταμ, Κιελίνι, Τσαν και Κάσερες τέθηκαν νοκ-άουτ για τη Γιουβέντους.

Πηγή: gazzetta.gr

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα (Cytavision Sports 1)

Άγιαξ – Γιουβέντους (Cytavision Sports 1)