Home SPORTS NEWS Συνεχίζει ακάθεκτος ο 52χρονος Μιούρα: «Θα παίζω μέχρι να πεθάνω»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο 52χρονος Μιούρα: «Θα παίζω μέχρι να πεθάνω»


Την απόφαση του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι να φύγει από τη ζωή, τόνισε σε συνέντευξή του ο 52χρονος παίκτης της Yokohama FC, Καζουγιόσι Μιούρα.

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που υπάρχει από το πρώτο FIFA του 1996 μέχρι αυτό του 2019! Ο 52χρονος Καζουγιόσι Μιούρα, που πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Yokohama FC, ενώ έχει παίξει μέχρι και στη Seria A με τη Τζένοα, μίλησε στην «Equipe» και αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

«Όταν θα πεθάνω, θα ήθελα να λένε πως πέθανε ο ποδοσφαιριστής Κάζου Μιούρα, όχι ο πρώην παίκτης. Είναι το σώμα που αποφασίζει. Εάν αισθάνομαι κουρασμένος σε βαθμό που να μην μπορώ να κάνω προπονήσεις, θα καταλάβω πως θα έχει έρθει η στιγμή. 

Τώρα όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να λέει αντίο σε 50.000 άτομα σε ένα στάδιο. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω προπονητής, πρόεδρος, αθλητικός διευθυντής ή τηλεσχολιαστής. Η μοναδική μου επιθυμία είναι να είμαι ποδοσφαιριστής. Μέχρι το θάνατο αν είναι δυνατό», τόνισε ο Μιούρα που ήδη «τρελαίνει» κόσμο!

Πηγή: sport-fm.gr