Home SPORTS NEWS Η απίθανη ιστορία του Μπέκαμ με τη μοϊκάνα και την εντολή του...

Η απίθανη ιστορία του Μπέκαμ με τη μοϊκάνα και την εντολή του Σερ Άλεξ


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία που μπορεί ν’ αφορούσε τα μαλλιά του και το styling, αλλά καθιστούσε σαφή τη δύναμη και την επιβολή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους ποδοσφαιριστές του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ, μιλώντας στην πλατφόρμα Otro με την οποία συνεργάζεται, όπως και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, μοιράστηκε με τον κόσμο μια ανέκδοτη ιστορία από την ημέρα που… φοβόταν να φανερώσει τη μοϊκάνα που είχε κάνει στο μαλλί του.

«Πήγα στα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο και φοβόμουν να δείξω τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα να τα δει. Έκανα προπόνηση με σκουφάκι, πήγα στο ξενοδοχείο με σκουφάκι, φάγαμε βραδινό και είχα το σκουφάκι, φάγαμε πρωινό την επόμενη μέρα, ήμουν πάλι με το σκουφάκι.

Φτάσαμε στο «Γουέμπλεϊ», μπαίνουμε στα αποδυτήρια, ετοιμάζομαι και τότε βλέπει τη μοϊκάνα μου. «Πήγαινε να το ξυρίσεις» μου λέει. Γέλασα για λίγο, αλλά αυτός ήταν σοβαρός. «Όχι δεν κάνω πλάκα, πήγαινε να το κόψεις» είπε και έπρεπε να βρω πλέον κάτι να ξυρίσω το μαλλί…Ο προπονητής έχει πάντα δίκιο και έχει τον έλεγχο.

Τη σημερινή εποχή είναι κάτι πολύ απλό και φυσιολογικό να παίξεις με χρωματιστά παπούτσια, ή να έχεις τατουάζ στον λαιμό ή να κάνεις ένα περίεργο κούρεμα, όμως, ο Σερ Άλεξ, όταν μεγαλώναμε, δεν μας άφηνε καν να πατήσουμε το χορτάρι αν είχαμε κόκκινα ή λευκά παπούτσια. Έχει αλλάξει αυτό πλέον…» είπε ο Μπέκαμ.

Δείτε στο βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr