Home SPORTS NEWS Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει ο Γιάννης κατά τη βράβευση του...

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει ο Γιάννης κατά τη βράβευση του ως MVP!!


Ο ηγέτης των Μπακς ψηφίστηκε MVP σκορπώντας συγκίνηση και ολοκληρώνοντας την παραμυθένια ιστορία του από το μηδέν ως την κορυφή του κόσμου. Ο Γιάννης, λοιπόν, συνεχίζει να γράφει ιστορία και είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης, που φτάνει σε αυτή την επιτυχία.

Ήταν εμφανώς συγκινημένος, αφού στο λόγο του δε σταμάτησε στιγμή να δακρύζει. Ο Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια να είναι στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και, σύντομα, θα είναι ο ηγέτης της Εθνικής, που θα παρουσιαστεί στην Κίνα για την παγκόσμια διάκριση. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που έκανε το ΝΒΑ να υποκλιθεί μπροστά του.

Έντονα φορτισμένος και συγκινημένος έβγαλε τον πιο «ζεστό» λόγο μιλώντας για τον πατέρα του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή, τα αδέλφια του και την ηρωίδα, όπως την χαρακτήρισε, μάνα του.

«Ευχαριστώ τον πατέρα μου, αν και προφανώς δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μου. Πάντοτε, όταν περνάω στο παρκέ, θυμάμαι τον πατέρα μου, που μου έλεγε να παίζω και πιο σκληρά, ακόμη κι όταν πονούσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς αδελφούς μου. Σας ευχαριστώ, είστε τα πρότυπά μου, σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την φοβερή μητέρα μου. Είναι η ηρωίδα μου από παιδί. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου και δεν μπορείς να το πιστέψεις, αν δεν έχεις ένα γονιό και εμείς είχαμε τη μάνα μας που πίστεψε σε εμάς.»