Home SPORTS NEWS «Ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ για χάρη σου, τώρα κάνε κάτι για...

«Ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ για χάρη σου, τώρα κάνε κάτι για εμάς»


Η Δήμαρχος του Παρισιού, Ανν Χιντάλγκο, υπενθύμισε στον Νεϊμάρ τον λαμπερό και φαντασμαγορικό τρόπο με τον οποίο τον είχε υποδεχθεί το Παρίσι και έδειξε να ζητάει πλέον από τον Βραζιλιάνο να πετύχει τον μεγαλύτερο στόχο της ομάδας του Τούχελ. Το Champions League.

Ο Πύργος του Άιφελ, όταν είχε ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε ανάψει σε χρώμα μπλε και κόκκινο και είχε υποδεχθεί τον σούπερ σταρ, για να του δείξει πόσα σημαίνει εκείνος για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της πόλης του Φωτός.

Έπειτα απ’ όσα εκτυλίχθηκαν το καλοκαίρι με την τρομερή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και τους κακούς χειρισμούς του ιδίου και του πατέρα του, η Δήμαρχος του Παρισιού, Ανν Χιντάλγκο έδειξε πως τον συγχωρεί, αλλά… περιμένει πράγματα από εκείνον.

«Πρέπει να μας βοηθήσει να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε επιτυχίες. Εμείς ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ σε μπλε και κόκκινο. Τώρα είναι σειρά του να μας δώσει κάτι… Τον αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε να κατακτά το Champions League.

Πρέπει να παραμείνει ταπεινός και να βοηθήσει την ομάδα που τον έφερε σε αυτή την υπέροχη πόλη και τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Ξέρω ότι θα περάσει δύσκολες μέρες με τους οπαδούς, όμως, αν κάνει όσα πρέπει και μπορεί, τότε σίγουρα θα τον συγχωρέσουν όλοι» ήταν τα λόγια της Δημάρχου που είναι… θαμώνας στα επίσημα του «Παρκ ντε Πρενς» στα ματς της Παρί.