Home SPORTS NEWS Πως ο Μουρίνιο ως προπονητής της Γιουνάιτεντ… έστειλε τον Φαν Ντάικ στη...

Πως ο Μουρίνιο ως προπονητής της Γιουνάιτεντ… έστειλε τον Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ


Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως να ήταν η σημερινή ομάδα του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ αν δεν υπήρχε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η Λίβερπουλ είχε ξοδέψει 75 εκατομμύρια λίρες και είχε αποκτήσει τον Φαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον. Ο Ολλανδός στόπερ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες για τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο η ιστορία θα μπορούσε να ήταν διαφορετική…

Όπως αποκαλύπτει ο Independent, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε αρπάξει μέσα από τα χέρια της Λίβερπουλ τον Φαν Ντάικ εκείνη την περίοδο καθώς οι άνθρωποι των Κόκκινων Διαβόλων ήταν αποφασισμένοι να καταθέσουν μεγαλύτερη πρόταση από εκείνη της Λίβερπουλ.

Αν το έκαναν, η Σαουθάμπτον θα είχε απαντήσει θετικά και ο Φαν Ντάικ θα είχε καταλήξει στη Γιουνάιτεντ. Ο λόγος, όμως, που δεν έγινε ποτέ αυτό ήταν ο Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που βρισκόταν τότε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είχε δώσει αρνητική εισήγηση για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στη συνέχεια υπέγραψε στη Λίβερπουλ.