Home SPORTS NEWS Champions League: Ζόρικη εξόρμηση για Ρεάλ, κίνδυνος για Τότεναμ…

Champions League: Ζόρικη εξόρμηση για Ρεάλ, κίνδυνος για Τότεναμ…


Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Τουρκία με τη «βασίλισσα» να ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη. Μεγάλος κίνδυνος για την Τότεναμ στον όμιλο του Ολυμπιακού, φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα η ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και το κάζο από τη Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι στην Τουρκία για τον Α’ όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι αποψινοί γηπεδούχοι, όπως και η ομάδα του Ζιντάν, έχουν μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Ωστόσο, η προϊστορία των δυο νικών στα τελευταία τρία ματς εντός έδρας απέναντι σε ομάδες της LaLiga, κάπως αναπτερώνει το ηθικό της «τσιμ μπομ»…

Στο γκρουπ που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο «Γ.Καραϊακάκης», η ταλαιπωρημένη και προβληματισμένη Τότεναμ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Τα «σπιρούνια» απέφυγαν την ήττα στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ το περασμένο Σάββατο, όμως, είναι πολλά τα αγωνιστικά ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Οι Σέρβοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο έχοντας καταφέρει να νικήσουν τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, ενώ, μέχρι ένα σημείο είχαν ζορίσει και τη Μπάγερν στην πρεμιέρα, δείχνοντας πως θέλουν να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν και τους αναλογεί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Wanda Metropolitano, ενώ, η Μάντσεστερ Σίτι που πήρε κουράγιο από την απώλεια βαθμών της Λίβερπουλ και στην Ευρώπη είναι αμείλικτη φιλοξενεί την πρωτάρα και θαρραλέα Αταλάντα.

Στο Μπριζ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν με αποκλειστικό στόχο να συνεχίσει το απόλυτο στον όμιλο όπου βρίσκεται και η Ρεάλ, η Γιουβέντους κοντράρεται με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και η Σαχτάρ αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 19:55

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 19:55

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 22:00

Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας 22:00

Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας 22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα 22:00

Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν 22:00

Πηγή: gazzetta.gr