Home SPORTS NEWS Η ερώτηση για τη Σίτι και το Champions League που εκνεύρισε τον...

Η ερώτηση για τη Σίτι και το Champions League που εκνεύρισε τον Γκουαρδιόλα


Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Αταλάντα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχθηκε μια ερώτηση στην οποία έχει απαντήσει πολλές φορές και δεν έκρυψε τον θυμό του γι’ αυτό.

Το μόνιμο θέμα συζήτησης στις συνεντεύξεις Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τα παιχνίδια του Champions League είναι αν οι «Πολίτες» μπορούν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Γκουαρδιόλα έχει απαντήσει πολλές φορές σε αυτή την ερώτηση, η οποία του έγινε ξανά χθες πριν τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Αταλάντα.

Ο δημοσιογράφος είπε στον Γκουαρδιόλα πως κάθε χρόνο λέει ακριβώς το ίδιο, το οποίο το βρίσκει περίεργο (σ.σ.: ο ρεπόρτερ), ότι δηλαδή δεν πιστεύει πως η Σίτι είναι έτοιμη ακόμα για να κατακτήσει το Champions League. Έτσι ο δημοσιογράφος κάλεσε τον Πεπ να πάρει θέση για άλλη μια φορά πάνω σε αυτό το ζήτημα, με τον Γκουαρδιόλα να εκνευρίζεται εμφανώς, απαντώντας:

«Πόσες φορές έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση από την πρώτη μου χρονιά; Μπορώ να απαντήσω για άλλη μια φορά, ξέρετε τη γνώμη μου πάνω σε αυτό. Απάντησα στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου όταν ήρθα εδώ πριν τέσσερα χρόνια και έχω την ίδια άποψη. Θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα το κατακτήσουμε. Αν το πετύχουμε θα είμαστε χαρούμενοι, αν όχι, θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι όλο».

 

Πηγή: gazzetta.gr