Home SPORTS NEWS Μαρκίζιο: «Είχαν στρέψει τα πιστόλια στα κεφάλια μας»

Μαρκίζιο: «Είχαν στρέψει τα πιστόλια στα κεφάλια μας»


Σοκάρουν τα λόγια του Κλαούντιο Μαρκίζιο από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του την ώρα που αυτός και η γυναίκα του βρίσκονταν μέσα.

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης μαζί με τη γυναίκα του έζησαν τον τρόμο στη βίλα τους στο Τορίνο όταν ένοπλοι ληστές παραβίασαν την πόρτα και τους απείλησαν, φεύγοντας με πολύτιμα αντικείμενα.

Ο Μαρκίζιο μίλησε για το περιστατικό και για τον φόβο που ένιωσε με λόγια που σκοράρουν: «Είχαν στρέψει τα πιστόλια στα κεφάλια μας. Ήταν σκληρό. Δεν είχα δει ποτέ αληθινά όπλα. Ευτυχώς είχαμε καθαρό μυαλό. Ήταν πέντε άνδρες που μπήκαν στο σπίτι. Με ρωτούσαν που είχαμε κρύψει τα πολύτιμα αντικείμενα. Τους είπα ότι δεν είχαμε, αλλά δεν με πίστευαν. Πήραν ό,τι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Φοβήθηκα και για μένα και για την Ρομπέρτα. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι. Έπαιζαν ποδόσφαιρο και ο παππούς τους δεν τα είχε γυρίσει ακόμα. Αυτό που μένει είναι ο φόβος, αλλά ευτυχώς μείναμε ήρεμοι ακόμα και όταν μας απειλούσαν με τα πιστόλια στο κεφάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρκίζιο στην Corriere della Sera.

Πηγή: gazzetta.gr