Home SPORTS NEWS Ανακοίνωσε την επόμενη του ομάδα ο Zlatan;

Ανακοίνωσε την επόμενη του ομάδα ο Zlatan;


Ανακοίνωσε τον επόμενο – και πολύ πιθανόν και τελευταίο του – ποδοσφαιρικό σταθμό ή κάτι άλλο έχει στο μυαλό του ο Zlatan Ibrahimovic;

Με πρωινή του ανάρτηση στο Instagram ο 38χρονος Σουηδός «φωτογράφισε» την επιστροφή του στην πατρίδα μετά από 18 χρόνια, για λογαριασμό της Hammarby. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με την φανέλα της σουηδικής ομάδας και στο πίσω μέρος της φανέλας αναγράφεται το όνομά του!

Εάν όντως η Hammarby είναι επόμενη του ομάδα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε, οι φίλοι κάποιων ομάδων στην Ευρώπη μπορούν να ελπίζουν ότι ο “Ibra” θα φορέσει τη φανέλα της δικής τους ομάδας. Μεταξύ άλλων, το όνομα του Σουηδού απασχόλησε τα ρεπορτάζ κυρίως ιταλικών συλλόγων – όπως Milan και Napoli – ενώ ακούστηκε έντονα και για επιστροφή του στην Αγγλία για λογαριασμό της Tottenham.

Χθες, πάντως, ο Jose Mourinho έβαλε τέλος στις φήμες, δηλώνοντας πως «είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και άνθρωπος», ξεκαθαρίζοντας πως «έχουμε τον καλύτερο επιθετικό στην Αγγλία και έναν από τους δύο – τρεις καλύτερους στον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος και για έναν επιθετικό του επιπέδου του Zltatan ο οποίος μπορεί να είναι βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο να έρθει σε μια ομάδα που υπάρχει ο Harry Kane».

 

Πηγή: agglia.net