Home SPORTS NEWS Χαμός για την αναμέτρηση Μέσι – Σουάρες στο Τελ Αβίβ

Χαμός για την αναμέτρηση Μέσι – Σουάρες στο Τελ Αβίβ


Sold – out και με διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια όλων στο Τελ Αβίβ παρά τις πρόσφατες στρατιωτικές επιχειρήσεις, είναι πλέον το φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής με την Ουρουγουάη, με τους Μέσι και Σουάρες να κοντράρονται.

Το Τελ Αβίβ θα… παραλύσει την προσεχή Δευτέρα όταν η «αλμπισελέστε» και η «σελέστε» θα παίξουν μπροστά σε 29.000 οπαδούς οι Ισραηλινοί θ’ αντικρίσουν από κοντά μεγάλους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και κυρίως τους Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Οι Αρχές στο Τελ Αβίβ διαβεβαίωσαν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά παρά τις πρόσφατες επιθέσεις με ρουκέτες από τους Παλαιστίνιους.

«Το Τελ Αβίβ είναι το ίδιο ασφαλές όπως είναι το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής ή η Βαρκελώνη της Καταλονίας. Συνεργαζόμαστε με τους πιο σωστούς επαγγελματικούς οργανισμούς στο Ισραήλ για αυτό το φιλικό ώστε να διεξαχθεί με τα πιο υψηλά στάνταρ.

Στο γήπεδο θα βρεθούν κανονικά Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, παιδιά που παίζουν μαζί ποδόσφαιρο και ονειρεύονται ένα άθλημα γεμάτο ειρήνη » ανέφερε ο Ντάνιελ Μπεναΐμ, γενικός διευθυντής της εταιρείας που είναι υπεύθυνη οργάνωσης…

Πηγή: Gazzetta.gr